Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

"Βόμβα;" Ζαχαριάδη: "Θα ψηφίσουμε νέα μέτρα για το καλό της χώρας!". ΠΟΙΑΣ χώρας σύντροφε φασιστοσυριζαίε; Μήπως της Γερμανίας;

"Βόμβα" Ζαχαριάδη: Θα ψηφίσουμε νέα μέτρα για το καλό της χώρας!
Τι εκτιμά για την πορεία της διαπραγμάτευσης. Ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, πρόταξε το ζήτημα μιας βιώσιμης οικονομικής συμφωνίας που θα είναι ωφέλιμη τόσο προς την Ελλάδα όσο και προς την υπόλοιπη Ευρώπη...

"Θέλουμε μια οικονομική βιώσιμη συμφωνία με την μεγαλύτερη δυνατή ρύθμιση του χρέους. Σε αυτά τα δύο χρόνια κυβέρνησης έχουν γίνει πολλά πράγματα, πιάσαμε μακρο-οικονομικούς στόχους και έχουν γίνει μεταρρυθμίσεις".
Παράλληλα ο ίδιος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο τα μέτρα που θα προτείνουν οι δανειστές να τα ψηφίσουν οι κυβερνητικοί βουλευτές, σε μία τοποθέτηση που θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. 
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ακόμη και μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκφράσει την πλήρη αντίρρησή τους στο ενδεχόμενο νέων μέτρων. 

1 σχόλιο:

  1. αυτος ο απλυτος πιθηκος θα σωσει την Ελλαδα...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive