Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Απίστευτα προκλητικός ο σάπιο κρέας - μπουχέσας Φίλης.– Κοροϊδεύει και βλασφημά για τα λείψανα της Αγίας Ελένης – Ντροπή σου ρε ξεφτίλα για το τζαμί στην Αθήνα όμως πόλεμο έκανες ε κρυφόμουσουλμανάκι γιουσουφάκι

Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Φίλης
«Τώρα, διαβάζω ότι μετά τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας θα έρθουν και τα λείψανα της Αγίας Ελένης με τιμές αρχηγού κράτους. Βέβαια, η Αγία Ελένη υπήρξε μητέρα αρχηγού κράτους, ίσως λοιπόν θα έπρεπε να καθιερώσουμε τιμές…
μητέρας αρχηγού κράτους»,είπε χωρίς ντροπή ο Ν. Φίλης,βάζοντας τα αυτή τη φορά με τα λείψανα της της Αγίας Ελένης.
Ενώ συνέχισε λέγοντας για τον Καμμένο και τις επικρίσεις του για εκείνον για τα εξοπλιστικά προγράμματα:‘’Κάνουν λάθος. Η απορία που δημιουργείται λόγω των δημοσιευμάτων για τα εξοπλιστικά προγράμματα είναι εύλογη. Πριν από δύο μήνες ψηφίσαμε στη Βουλή τον προϋπολογισμό του 2017. Σε αυτόν προβλεπόταν ότι οι δαπάνες για εξοπλιστικά προγράμματα θα διαμορφωθούν στα 475 εκατ. ευρώ, μειωμένες κατά 112 εκατ. ευρώ συγκριτικά με το 2016.»
”Ξαφνικά ακούμε για εξοπλισμούς ύψους δύο δισ. ευρώ. Πού αποφασίστηκαν; Και μάλιστα σε μια περίοδο σκληρής λιτότητας; Να υπενθυμίσω ότι ακόμη δεν έχουν βρεθεί τα ισοδύναμα για τους μισθούς των ενστόλων. Δεν μπορούμε να αγνοούμε ότι η άμυνα της χώρας στηρίζεται κυρίως στο έμψυχο υλικό της.Θυμίζω ότι αυτά ακριβώς τα είχα πει και ως βουλευτής το 2015. Προφανώς, ένας υπουργός δεν μπορεί να ασκεί κριτική σε άλλους τομείς της κυβερνητικής δραστηριότητας, αν και αυτόν τον κανόνα δεν τον σεβάστηκαν πάντοτε όλοι΄”,είπε κλείνοντας ο Νίκος Φίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive