Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΑΕΚ. Μ' αυτόν τον παικταρά κοιτάζει στα μάτια Ολυμπιακό και ΠΑΟ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΕΚ
Η Ένωση δε σταματάει στην απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, καθώς προετοιμάζει και δεύτερο «χτύπημα» στη θέση «3» που θα προκαλέσει αίσθηση! Η ΑΕΚ παίζει αύριο στη Λιθουανία με τη Γιουβέντους, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα, όμως...
κοιτάζει το άμεσο μέλλον της και φροντίζει γι' αυτό. Ήδη έχει συμφωνήσει, ως γνωστόν, με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην Κίνα και κάπου στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του Φλεβάρη αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα.
Ωστόσο, εκτός από τον πολύπειρο Έλληνα ψηλό, η Ένωση θα πάρει και ένα "3άρι", που τώρα δε διαθέτει και η αλήθεια είναι ότι της λείπει πολύ από το δυναμικό της.
Οι "κιτρινόμαυροι" θα κάνουν κίνηση για έναν παίκτη που θα έρθει να πλαισιώσει τον Κώστα Βασιλειάδη και θα κάνει κυρίως δύο πράγματα. Από τη μία, θα δώσει δύναμη στο παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι και από την άλλη, θα ενισχύσει το ριμπάουντ, σε άμυνα και επίθεση. 
Πάντως, η ΑΕΚ δε θέλει από τον καινούριο της παίκτη να είναι πολύ καλός σουτέρ, γιατί αυτό το παιχνίδι το έχει από όλους τους άλλους παίκτες της.
Μάλιστα, μόλις πάρει το "3άρι", θα δείξει την πόρτα της εξόδου στον Τζαουάντ Ουίλλιαμς, που θα είναι περιττός στη θέση "4", εκεί όπου θα υπάρχουν ΣάκοταΜιλόσεβιτςΤσαλμπούρης, αλλά και Μαυροκεφαλίδης.
Το θέμα είναι ότι, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, ο Μάκης Αγγελόπουλος σκοπεύει να δώσει πολλά χρήματα για το "3άρι", κάτι που συνεπάγεται ότι θα πρόκειται για λύση από το ...πάνω ράφι!
Μόλις, λοιπόν, ολοκληρωθούν αυτές οι κινήσεις, τότε η "Ενωση" θα έχει αποκτήσει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και θα μπορέσει να κοιτάξει ακόμη πιο πολύ στα μάτια τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive