Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Εγκλημα «γρίφος» συγκλονίζει το Περιστέρι. Αδίστακτοι κακοποιοί ή σκηνοθετημένη ληστεία;

Οσα κρύβονται πίσω από τους εν ψυχρώ πυροβολισμούς (στο κεφάλι!) μιας 50χρονης μητέρας δύο παιδιών, που έπεσε νεκρή, και του 53χρονου συζύγου της, ο οποίος χαροπάλευε στην Εντατική ως αργά χθες το βράδυ...
προσπαθούν να «δουν» οι αστυνομικοί, που συμμετέχουν στις έρευνες για το έγκλημα στο σπίτι της φιλήσυχης τετραμελούς οικογένειας στο Περιστέρι.
Αδίστακτοι κακοποιοί ή σκηνοθετημένη ληστεία; Για την ΕΛ.ΑΣ. όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, καθώς η σοκαριστική υπόθεση είναι γεμάτη κενά και ερωτήματα.
Η τραγωδία σημειώθηκε χθες στις δύο τα ξημερώματα, όταν οι δύο κουκουλοφόροι άνοιξαν (άγνωστο πώς) την εξώπορτα της πολυκατοικίας στην οδό Ολύμπου και έπειτα (επίσης άγνωστο πώς) την πόρτα του διαμερίσματος της αλβανικής καταγωγής οικογένειας στον δεύτερο όροφο. Ιχνη παραβίασης δεν βρέθηκαν πουθενά, ενώ το μυστήριο πυκνώνει ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι το κουδούνι δεν λειτουργούσε! Οι εισβολείς πήγαν στην κρεβατοκάμαρα, όπου κοιμούνταν ο 53χρονος οικοδόμος και η σύζυγός του, και τους πυροβόλησαν στο κεφάλι! Ενα ενδεχόμενο που εξετάζουν σοβαρά οι Αρχές είναι τα πυρά να έπεσαν επειδή το άτυχο ζευγάρι ίσως αναγνώρισε τον έναν ή και τους δύο δράστες (παρότι φορούσαν κουκούλες) από την ομιλία τους.
Χτύπησαν και τον γιο
Στο σπίτι βρίσκονταν και τα δύο παιδιά του ζευγαριού, ο 28χρονος με κινητικά προβλήματα και η 18χρονη, την οποία δεν πείραξαν οι κουκουλοφόροι. Ο νεαρός, όταν άκουσε τους πυροβολισμούς, πήγε να δει τι συμβαίνει και τότε οι δράστες τον χτύπησαν στο πιγούνι (πιθανώς με μαχαίρι), ενώ η 18χρονη κλειδώθηκε στο δωμάτιό της. «Τα λεφτά, πού είναι τα λεφτά;» φώναζαν (στα αλβανικά) οι δράστες, σύμφωνα με την κατάθεση της 18χρονης. Ομως, οι κακοποιοί το μόνο που πήραν ήταν το πορτοφόλι του 53χρονου, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν χρήματα μέσα στο σπίτι. Γι' αυτό οι αστυνομικοί δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο της σκηνοθετημένης ληστείας, με στόχο να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες από το πραγματικό κίνητρο. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκαν καν οι κάλυκες από το όπλο και εικάζεται ότι οι κουκουλοφόροι τούς μάζεψαν.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου η γυναίκα κατέληξε, ενώ νοσηλεύεται σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση ο σύζυγός της. «Η (...) 50 ετών έφερε διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κρανίο. Εγινε χειρουργική και νευροχειρουργική εκτίμηση και πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία εγκεφάλου. Η ασθενής διασωληνώθηκε, έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και κατέληξε λόγω βαριάς εγκεφαλικής αιμορραγικής βλάβης.
Ο (...) 53 ετών έφερε διαμπερές τραύμα στο κρανίο. Εγινε χειρουργική και νευροχειρουργική εκτίμηση και πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία εγκεφάλου. Διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με βαριά εγκεφαλική βλάβη, καθώς και σε πολύ βαριά γενική κατάσταση» ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. αρχικά έχουν απλωθεί στο στενό επαγγελματικό, φιλικό αλλά και συγγενικό περιβάλλον της οικογένειας, ενώ συγκλονισμένοι οι γείτονες έκαναν λόγο για «καλούς ανθρώπους, ήσυχους, που δεν είχαν ενοχλήσει ποτέ κανέναν».

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive