Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο πρώην Πράκτορας Μανώλης Χατζησάββας ΑΠΑΝΤΑ ! Παρακράτος Και Δημοσιογραφικά Βοθρολύματα.

Περιέχει 175 Σελιδες Αρχείο, Από Τον Εμμανουηλ Αθ. Χατζησαββα Πρ. Πράκτορα Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Ρε Φιλιππάκη, εκδότη της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» μιας και είσαι η «ειδησεογραφική πηγή» του μυθιστορήματος, «Έλληνας πράκτορας της ΜΙΤ… Διεθνές Ένταλμα… κλπ, μπλά, μπλά».

Ρε Φιλιππάκη...
εκδότη της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» μιας και έχεις αποδείξει ότι είσαι ακόμα μία «Φιλιππινέζα» του παρακράτους, και ο δημιουργός αυτής της αισχρής και προδοτικής προσπάθειας να σπιλώσεις την κατασκοπευτική ιδιότητα και δράση μου που προσέφερα προς όφελος της Χώρας μας.
Εσύ ρε Φιλιππάκη με τα στρινγκ και την ΑΠΑΤΗ-ΕΙΔΗΣΗ έχεις τους όρχ... να προσβάλεις εμένα τοn Εμμανουήλ ΑΘ. Χατζησάββα, που με αυτοθυσία και υπο άκρα ΜΥΣΤΙΚΗ-ΑΠΟΡΡΗΤΗ δράση μου σε βάρος της Τουρκίας, μέσα στην ΤΟΥΡΚΙΑ ωρέ…..και αλλού, ως ΠΡΑΚΤΟΡΑ της ΕΥΠ της χώρας μας, της πατρίδας μου, και των αληθινών Ελλήνων, εμένα ρε που δρούσα μέσα στα πόδια των Τούρκων, οι οποίοι κοιμούνται περισσότερο από εσένα, τους μπροστινούς και πισινούς σου συνεργάτες, θα σας τα βγάλω από το στόμα…
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ & ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΑΝΑΜΑ ΜΕ 7.393 ΟΝΟΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive