Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!! Ο "ΝΕΟΣ" ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ π.ΜΕΘΟΔΙΟΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ.... θα τον αφήσουν να ζήσει με όσα συνταρακτικά λέει με το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΚΑΘΗΚΟΝ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>

6 σχόλια:

  1. Η διαφωνία μου σε όσα ακούστηκαν από τον σεβαστό ηγούμενο της μονής Εσφιγμένου είναι η εξής, αυτοί που στρέφονται κατά των χριστιανών, της χριστιανικής εκκλησίας και κατά του ίδιου του Χριστού με βλάσφημα λόγια είναι οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ και όχι οι εβραίοι. Το τονίζω, οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ και όχι οι εβραίοι. Είναι διαφορετικό πράγμα ο σιωνισμός και άλλο πράγμα εβραϊσμός. Ο Σιωνιστής είναι κοσμοπολίτης, δεν έχει πατρίδα γιατί νομίζει ότι όλα του ανήκουν. Μπορεί να μην έχει γεννηθεί καν στο Ισραήλ. Μπορεί ένας σιωνιστής να έχει ακόμα και ελληνική καταγωγή. Ο σιωνισμός είναι η παντοκρατορία του αντιχρίστου, ο σιωνισμός είναι το όχημα επιβολής του αντιχρίστου. Ο εβραϊσμός έχει την δική του άποψή για τον κόσμο. Κάποιοι (μειοψηφία) πιστεύουν στον φανατικό εβραϊσμό ο οποίος καλλιεργείται μέσα στο ιερό τους βιβλίο το Ταλμούδ. Μην τα τσουβαλιάζουμε όλα μαζί σε ένα, δεν είναι όλοι οι Εβραίοι φανατικοί ταλμουδιστές. Δεν είναι όλοι οι σιωνιστές από το Ισραήλ, δηλαδή δεν είναι μόνο από ένα κράτος, προερχόμενοι. Αυτά είναι λάθη, σκόπιμα ή άσκοπα, ο κόσμος ας το κρίνει. Αυτό που θέλω να πω κλείνοντας είναι ότι όντως ο χριστιανισμός διώκεται στην εποχή μας παγκοσμίως και εμείς οι χριστιανοί να είμαστε πολλή προσεχτικοί όχι μόνο από όσα φαίνονται αλλά και από τις πλάνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανθρωπε μου, ο Χριστος εταυρωθη απο Εβραιους και οχι απο Σιωνιστας. Δεν υπηρχε αυτη η εννοια τότε. Αν οι Εβραιοι ειναι οτι ειναι ως θεοκτονοι, οι Σιωνιστες φαντασου τι ειναι .....Μια σκαλα παρακατω .....

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ. ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ??!!.

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 16 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΊΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΥΠΟ. ΚΑΤΑΛΥΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΙ 2 ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΓΑΨΑΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΥΤΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΊ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ , Η Σ@Τ@ΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ? ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΡΤΕ LINK http://www.protothema.gr/greece/article/230274/o-blasfhmos-kaiadas-kai-o-xristianos-germenhs/ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΨΑΧΝΕΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ :ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕΘΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΠΑΠΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΒΔΕΛΗΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive