ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!! Ο "ΝΕΟΣ" ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ π.ΜΕΘΟΔΙΟΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ.... ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!! Ο "ΝΕΟΣ" ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ π.ΜΕΘΟΔΙΟΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ.... θα τον αφήσουν να ζήσει με όσα συνταρακτικά λέει με το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΚΑΘΗΚΟΝ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>

2 σχόλια:

  1. Η διαφωνία μου σε όσα ακούστηκαν από τον σεβαστό ηγούμενο της μονής Εσφιγμένου είναι η εξής, αυτοί που στρέφονται κατά των χριστιανών, της χριστιανικής εκκλησίας και κατά του ίδιου του Χριστού με βλάσφημα λόγια είναι οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ και όχι οι εβραίοι. Το τονίζω, οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ και όχι οι εβραίοι. Είναι διαφορετικό πράγμα ο σιωνισμός και άλλο πράγμα εβραϊσμός. Ο Σιωνιστής είναι κοσμοπολίτης, δεν έχει πατρίδα γιατί νομίζει ότι όλα του ανήκουν. Μπορεί να μην έχει γεννηθεί καν στο Ισραήλ. Μπορεί ένας σιωνιστής να έχει ακόμα και ελληνική καταγωγή. Ο σιωνισμός είναι η παντοκρατορία του αντιχρίστου, ο σιωνισμός είναι το όχημα επιβολής του αντιχρίστου. Ο εβραϊσμός έχει την δική του άποψή για τον κόσμο. Κάποιοι (μειοψηφία) πιστεύουν στον φανατικό εβραϊσμό ο οποίος καλλιεργείται μέσα στο ιερό τους βιβλίο το Ταλμούδ. Μην τα τσουβαλιάζουμε όλα μαζί σε ένα, δεν είναι όλοι οι Εβραίοι φανατικοί ταλμουδιστές. Δεν είναι όλοι οι σιωνιστές από το Ισραήλ, δηλαδή δεν είναι μόνο από ένα κράτος, προερχόμενοι. Αυτά είναι λάθη, σκόπιμα ή άσκοπα, ο κόσμος ας το κρίνει. Αυτό που θέλω να πω κλείνοντας είναι ότι όντως ο χριστιανισμός διώκεται στην εποχή μας παγκοσμίως και εμείς οι χριστιανοί να είμαστε πολλή προσεχτικοί όχι μόνο από όσα φαίνονται αλλά και από τις πλάνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 16 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΊΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΥΠΟ. ΚΑΤΑΛΥΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΙ 2 ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΓΑΨΑΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΥΤΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive