Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΛΩΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑ; ΤΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΜΚΟ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ. ΒΙΝΤΕΟ


Δεν γίνεται απεργία πείνας. Η κατάσταση είναι ήσυχη αλλά μια ομάδα 30 ατόμων υποκινεί καταστάσεις και διαδίδει ότι γίνεται απεργία πείνας, 

δήλωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής από το Ελληνικό και μετά την ένταση που προκλήθηκε. Όπως είπε, υπάρχει παραβίαση νόμων του κράτους. Οι λεγόμενοι απεργοί πείνας...
απαγόρευσαν χθες την είσοδο των φορτηγών με τα τρόφιμα στο χώρο και αναγκαστήκαμε να τα βάλουμε από την πίσω πόρτα. Κατανοώ τον πόνο των ανθρώπων, θα κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι νόμοι θα τηρηθούν στο ακέραιο τόσο σε ότι αφορά τους Ελληνες όσο και τους πρόσφυγες και μετανάστες, είπε ο κ. Μουζάλας.



Ο υπουργός κατηγόρησε αλληλέγγυους που προσπάθησαν να απαγορεύσουν την διανομή τροφής και να σταματήσουν τα πούλμαν που πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο, όπως αναφέρει το Euro2day.
Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα, αλλά οι ελλείψεις μας δεν δικαιολογούν μη τήρηση του νόμου. Ακούμε τις διαμαρτυρίες όταν δεν υπάρχει άσκηση βίας, είπε ο υπουργός.
Παραδέχτηκε το πρόβλημα στα νησιά και ορισμένα σημεία στην ενδοχώρα αλλά τόνισε ότι υπάρχει φαγητό και στέγη για όλους και οι άνθρωποι δεν κοιμούνται πια στις πλατείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive