Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ραγδαίες εξελίξεις- Άνοιξε θέμα Βαλκανικών συνόρων: Σκόπια και Κόσοβο δίνουν μάχη ζωής και θανάτου – Έτοιμο το «σχέδιο Πούτιν» διάλυσης των Αλβανών-Ευκαιρία της Ελλάδας να κλείσει το «Μακεδονικό Ζήτημα».


Ξύπνησαν όλοι ξαφνικά σήμερα μετά τις δηλώσεις του Ρεπουμπλικανού ο οποίος ανήκει στο στενό περιβάλλον Ν.Τραμπ., (δείτε σχετικά πατώντας ΕΔΩ). Μια δήλωση η οποία όπως γνωρίζουμε έχει γίνει εδώ και ημέρες. Το pentapostagma.gr το μοναδικό ΜΜΕ στην Ελλάδα σας έχει ενημερώσει εδώ και καιρό για τις αλλαγές στα Βαλκάνια...
Δύο φορές αποφεύχθηκε πόλεμος Σέρβων και Αλβανών. Η αλλαγή συνόρων είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη. Κόσοβο στον ρωσικό χάρτη απλά δεν υπάρχει ενώ τα Σκόπια θα δώσουν αγώνα ζωής…H Eλλάδα δεν πρέπει να χάσει τη μοναδική ευκαιρία που της παρουσιάζεται…
Τα Σκόπια ψάχνουν επειγόντως ένα αντίβαρο στο επιχείρημα του γερουσιαστή των ΗΠΑ, Ντέινα Ρορομπάκερ για ενδεχόμενη διχοτόμηση τους, σχετικά με την εθνοτική πληθυσμιακή αρχή. Αυτό που έγινε γνωστό σήμερα αποτελεί βόμβα μεγατόνων! Oι ΗΠΑ άνοιξαν θέμα Βαλκανικών συνόρων, αλλά μεγάλη προσοχή: Θέλουν Μεγάλη Αλβανία ενώ η Ρωσία απαιτεί Μεγάλη Σερβία. Και κάπου εδώ εμφανίζεται η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας να διαλέξει σύμμαχο… Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Σερβίας μίλησε με τον Α.Τσίπρα κατά την επίσκεψη του στο Βελιγράδι και τέθηκε επί τάπητος τα θέματα των Σκοπίων και του Κοσόβου. Δείτε ξανά το άρθρο μας Συμμαχία Ελλάδας-Σερβίας-Ρωσίας-Κίνας και μήνυμα σε Αλβανία-Τουρκία – Α.Τσίπρας: «Στις κρίσιμες στιγμές βρεθήκαμε πάντα στην ίδια πλευρά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive