Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Καρατζαφέρης: Ο Τσίπρας πήγε στους Ρότσιλντ να συζητήσει για τη μετάβαση στη δραχμή. ΒΙΝΤΕΟ

Καρατζαφέρης: Ο Τσίπρας πήγε στους Ρότσιλντ να συζητήσει για τη μετάβαση στη δραχμή
Τη δική του εκτίμηση για τον λόγο που ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τους τραπεζίτες Ρότσιλντ έδωσε μέσα από την εκπομπή του ο πρόεδρος της «Εθνικής Ενότητας», Γιώργος Καρατζαφέρης. Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τους Ρότσιλντ για να συζητήσει το ενδεχόμενο μετάβασης στη δραχμή»....
 


Όπως έχει γίνει γνωστό, εκπρόσωποι της L'Oreal και της Ρότσιλντ επιβεβαίωσαν ότι είχαν συναντήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι. Η τράπεζα όμως αρνήθηκε να παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ατζέντα της συνάντησης.



Σύμφωνα με την ανακοίνωση:« Rothschild & Co confirms that Greek Prime Minister Alexis Tsipras attended a meeting with them in Paris on 30 January 2017. Rothschild & Co will not make any further comment on this subject.»

Επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε δηλώσεις του έχει αναφέρει πώς «στις 25 Ιανουαρίου ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ζήτησε με επιστολή του από τον ΟΔΔΗΧ να εξεύρει χρηματοοικονομικό σύμβουλο και δύο ημέρες αργότερα, ο ΟΔΔΗΧ υπέδειξε τον όμιλο Rothschild». Οι παραπάνω δηλώσεις αποτέλεσαν και την αφορμή για την κόντρα με τη ΝΔ η οποία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες. 
Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

4 σχόλια:

  1. Ἐὰν αὐτὸς ἦτο πρωθυπουργὸς ἡ Ἑλλὰς δὲν θὰ εἶχε γίνει βορὰ τῆς διεθνοῦς τοκογλυφίας. Ἀκόμη καὶ τώρα ἔχει λύσεις διὰ τὸ πρόβλημα χωρίς βεβαίως νὰ "σχίζῃ μηνμόνια" ἤ νὰ τὰ καταργῆ "μὲ ἕνα νόμο καὶ ἕνα ἄρθρο" καὶ ἄλλας τοιαύτας μαλακίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι κώλοι!!!!!!«Αυτοί που πούλησαν την πατρίδα στον κατακτητή (ΛΑγΟΣ με πετραχήλια), για να κάνουν τα νταραβέρια μαζί του, και μας σκλάβωσαν διπλά, αυτοί πάνε τώρα να μας πείσουν ότι είναι οι κέρβεροι της τιμής , της ηθικής και της αγάπης προς την πατρίδα! Μ' αυτά τα μέσα προσπαθούν να εξαπατήσουν το λαό για να συνεχίσουν το ξεζούμισμα και την εκμετάλλευσή του. Και πολλές φορές το καταφέρνουν αυτό και μας πείθουν μάλιστα ότι έτσι είναι όπως τα λένε»...ρε αντε στο διάολο!!παλιολαμόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτέ δεν έχει πέσει έξω ο πρόεδρος ακόμα και με τις άδειες των καναλιών μέσα έπεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive