Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Έκαναν το Αιγαίο ένα απέραντο μπουρδέλο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού ÇEŞME

Το Τσεσμέ στο Αιγαίο έβγαλε η ΤουρκίαΜετά τους χίλιους μύριους που ποτές σ' άλλη Ευρωπαϊκή χώρα δε βλέπεις τόσους πρόσφυγες, επί το πλείστον Λαθρομετανάστες, που εισέρχονται καθημερινά στο αφύλακτο Αιγαίο, το οποίο «ανήκει στα ψάρια», όπως έχει ειπωθεί από τον Πρωθυπουργό της χώρας ειδικότερα για το Αιγαίο που περιλαμβάνει τα νησιά ΛΕΣΒΟ και ΜΥΤΙΛΗΝΗ…..!!!...
Τώρα, στο Αιγαίο μας, συγκεκριμένα στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων έχουμε τους Τούρκους να αγκυροβολούν μέσα στα χωρικά μας ύδατα...
και να μας λένε κατάμουτρα να φύγουμε, και οι δικοί μας κουραμπιέδες αντί να τους δώσουν την αρμόζουσα απάντηση, ψάχνουν που να πάνε.
Η δειλία των κουραμπιέδων επιφορτισμένων με την ασφάλεια της χώρας μας, έφερε το λογικό αποτέλεσμα, οι Τούρκοι να βγάλουν το ερευνητικό πλοίο του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού ÇEŞME για έρευνες στο Αιγαίο, «Έρευνες» οι οποίες θα διαρκέσουν κατά την δήλωση των Τούρκων… «Μέχρι Νεωτερας»….
φυσικά όλα αυτά μετά το ΚΑΖΑΝ-ΚΑΖΑΝ που έχει προηγηθεί στον Σαμαρά, και αργότερα ερμηνεύθηκε για ΚΑΝΤΑΪΦΙ από τον ΥΠ.ΕΞ. Νίκο Κοτζιά που το έριξε στους χορούς και τα τραγούδια από την τρελή χαρά!!!
Από την άλλη μεριά, ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, που δεν πείθει ούτε τον εαυτό του πιά, το έχει ρίξει στις μπίζνες και κάνει καβάντζες για τις δύσκολες ημέρες, που έχει δει ως εφιάλτη, στον ξύπνιο του, να έρχονται.
Παρότι κρυπτόμενος ο Πάνος Καμμένος, παρέα με τον απόγονο του Μπότσαρη, τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που προσφάτως εθεάθει να κυκλοφορεί χεράκι με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο στα Κατάρια και στα Ντουμπάγια της μακρινής αραπιάς…. μετά τα «σούρτα-φέρτα» από την βίλα φρούριο του Πάνου Καμμένου για τις σχετικές ζυμώσεις νέων ΜΜΕ… στην Κολομβία των Βαλκανίων…. Ψάχνει να βρει την ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ για να απαντήσει στους Τούρκους, καθότι ως γνωστό με τα ρολόγια και την ώρα ο ΜΠΟΖΟ δεν τα πάει και τόσο καλά αν και Υπουργός…!!!
Αυτό είναι απόλυτα επιβεβαιωμένο, λαμβάνοντας υπόψη τα ραντεβού μας, αυτά που μου καθόριζε για συνομιλίες με τον ίδιο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης Παπαγγελόπουλο, σε ώρες που ούτε στο διάστημα δεν έχουν εφαρμογή, όπως το τραγικό μήνυμα «Τηλεφώνησε μου στις 24:40 στο tel aviv hotel carton room 1304 +97235201818 από ασφαλές τηλέφωνο ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΟΚ ΠΑΝΟΣ»
Μετά από αυτά τα «συμπτώματα» έχουν άπαντες οι Ελληνες καταλάβει την τραγική εξέλιξη της χώρας μας και τα χειρότερα που έπονται με τέτοια ντουβάρια που την κυβερνούν.
Όμως, μετά τους Τούρκους, τώρα έχουμε και τους Αλβανούς που «κόβουν» βόλτες το Αιγαίο επιφορτισμένοι στην «φύλαξη» του, όπως έχει το P132 πλοίο της ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ Ακτοφυλακής που φέρει το όνομα ORIKU και δεν χρειάζεται να πούμε το όνομα του ναυπηγείου, και που βρίσκεται το ναυπηγείο που το κατασκεύασε…!  
Όπως με πληροφορούν, το ράδιο του Αλβανικού πλοίου ORIKU παίζει στην διαπασών τραγούδια της Çamëria… υπό την κάλυψη του ΝΑΤΟ –ΟΤΑΝ,  κορόιδο  έλληνα.
Εχουμε φυσικά και κάτι Πολωνούς και Πορτογάλους Ολλανδούς και Γερμανούς στα νησιά μας με τα σκάφη και «σκαφάκια» τους να σουλατσάρουν το Αιγαίο μας, και αυτοί λένε ότι το φυλούν…
αν και οι περισσότεροι την έχουν δει για διακοπές, πλην Γερμανών και αυτών που το έχουν ρίξει στα σφηνάκια στα Μπάρ της Σύμης, (πληρώνοντας με υποτιμημένες τούρκικες λίρες), αντικρυστά από τα δικά μας παροπλισμένα σκάφη..!!!
της Κω και αλλού, παρέα με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ Διακινητές Λαθρομεταναστών, τύφλα να έχει να ΕΥΠ… παρότι ΟΛΑ ΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙ …. αλλά είναι πολλά τα λεφτά…. Γιαννάκη για την EurActiv και έτσι κάνουμε και τον μαλάκα… όποτε λάχει!!!
 Οι Τούρκοι ανοίγουν μέτωπα και πιέζουν για «ατύχημα» ή τον πλήρη έλεγχο στο Αιγαίο επιβάλλοντας τους δικούς τους κανόνες κατά το δόγμα του Erdogan ΚΑΖΑΝ-ΚΑΖΑΝ, όπως το είπε κατάμουτρα, όταν κατά την συνάντηση που είχε στην Πόλη, στον Αντώνη Σαμαρά. Οι δικοί μας νομίζοντας ότι ο Erdogan μιλούσε για κανταΐφια το έριξαν αργότερα στα τσιφτετέλια όταν επισκέφθηκαν την Αττάλεια. Άλλοι έγιναν κουμπάροι του, όπως ο Καραμανλής άλλοι μπατζανάκηδες όπως ο ΓΑΠ με την χλίδα των κρουαζιέρων των Τουρκικών Γιότ των κουμπάρων… και άλλοι απλά ρουφιάνοι, με το αζημίωτο. καθότι ως γνωστό οι Τούρκοι είναι χρηματοδότες τους Βλ. περίπτωση Ρουμπάτη.
Χθες το βράδυ 09.02.2017 και μετά της προηγηθείσας ανακοίνωσης για Έρευνες του Cesme στο Αιγαίο,  το Τουρκικό ΓΕΣ ανακοίνωσε ΑΣΚΗΣΗ με αληθινά πυρά στα ΔΝΔ παράλια τους, συμπεριλαμβανομένων όλων των Σωμάτων των ΕΔ της Τουρκίας
Συγκεκριμένα, στις 16 και 17 Φεβρ. 2017 από τα ξημερώματα (0400) έως και αργά το απόγευμα (1600) στην περιοχή που σχηματίζουν τα γεωγραφικά σημεία, 36 26.18 N - 029 07.78 E (από Ξηρά) [και θάλασσα 36 28.53 N - 028 46.43 E 36 19.93 N - 028 43.77 E 36 08.93 N - 029 18.97 E] 36 14.87 N - 029 18.97 E (από Ξηρά), όπως στο παραπάνω απόσπασμα Χάρτου.
Θα ήθελα να ξέρω η παρακάτω Ελληνική «γνωστή» NOTAM 714 ποιος ο ρόλος ύπαρξης της; Έτσι και αλλιώς οι Τούρκοι έχουν καταλάβει το Αιγαίο και δρουν για SAR παντού, παραβιάζουν κάθε όριο αέρος και θαλάσσης, επιβεβαιώνοντας και τυπικά τον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα για τα σύνορα του Αιγαίο και το ιδιοκτησιακό καθεστώς του. Οπότε ποιος ο λόγος να αφήσουμε να γίνει ΝΕΟ ατύχημα, και να χυθεί Ελληνικό Αίμα αδιαφόρετα,
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ…!!!

2017-02-09 18:08 GMT+01:00 ΑΝΤΙ300 <allaboutscandals@gmail.com>:
Οι Τούρκοι στο Αιγαίο με το ÇEŞME για έρευνες, από σήμερα και μέχρι νεωτερας…Άφαντος ο Πάνος Καμμένος, μας το κρατάει και μυστικό.

2017-02-09 14:09 GMT+01:00 ΑΝΤΙ300 <allaboutscandals@gmail.com>:
ΕΝΤΟΛΗ Rothschild  το ταξίδι του πρωθυπουργού ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ https://www.scribd.com/documen t/338866319
Με βάση τις ιδιαίτερα σοβαρές πηγές μου, των πληροφοριοδοτών μου που μέχρι «χθες» πληροφορίες λάμβαναν οι προδότες στην ΕΥΠ, και συγκεκριμένα των αξιολογημένων πληροφοριών που έλαβα, θέλουν το ταξίδι του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ στην Ουκρανία να ήταν ΕΝΤΟΛΗ των Rothschild.
Η ΕΝΤΟΛΗ των Rothschild, αναφορικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ήταν μία «επίδειξη δύναμης» των Rothschild στον Πρόεδρο της Ρωσίας  Vladimir Putin.
Πρωτίστως, η «επίδειξη δύναμης» των Rothschild στον Πρόεδρο της Ρωσίας  Vladimir Putin, στο πως να υποτάσσει πρωθυπουργούς χωρών όπως της χώρας μας, αυτό έχει  να κάνει με τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Πρόεδρο της Ρωσίας  Vladimir Putin και τα σκοτεινά συμφέροντα των Rothschild, συγκεκριμένα του Jacob Rothschild, του οποίου η είσοδος στην Ρωσία έχει απαγορευθεί με εντολή του Πρόεδρο της Ρωσίας  Vladimir Putin.
Επιπλέον, με την επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Ουκρανία, μία αμφιλεγόμενη χώρα, η οποία είναι «βουτηγμένη» στην διαφθορά, και στον εξτρεμισμό, εξυπηρετεί στις μεθοδεύσεις για τον «εξευρωπαϊσμό» της, ξεπλένοντας την βρωμιά όλων συμμετέχοντας σε αυτό, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο την προστασία των επιχειρηματικών συμφερόντων Rothschild που διατηρούν στην Ουκρανία συνεταιρικά με τον Petro Poroshenko τον Πρόεδρο της Ουκρανίας μέσα από «δίκτυα» OFFSHORE εταιρειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive