Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΤΙ σκατοληγμένα παίρνουν ετούτοι; Πετρόπουλος: Άλλοι τον... ευχαριστούν για τις εισφορές, άλλοι ζητούν να αυξηθούν κι άλλο. ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος έχουν προκαλέσει από το πρωί οι δηλώσεις του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Τάσου Πετρόπουλου, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες τον σταματάνε στον δρόμο και τον ευχαριστούν για τις αλλαγές στις ασφαλιστικές εισφορές...Ο κ. Πετρόπουλος το απόγευμα έκανε ένα βήμα παραπέρα και σε δηλώσεις προσερχόμενος σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Θησείο είπε ότι όχι μόνο τον ευχαριστούνε οι ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά διαμαρτύρονται που μειώθηκαν τόσο πολύ οι ασφαλιστικές εισφορές και μάλιστα ζητάνε να τις αυξήσει.

Πάντως δεν φαίνεται να έχουν όλοι την ίδια εικόνα με αυτή που παρουσιάζει ο κ. Πετρόπουλος.

Κατά την διάρκεια κομματικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Θησείο με κεντρικό κεντρικό ομιλητή τoν υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης επικράτησε ένταση επικράτησε όταν άτομα σπραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του κ. Πετρόπουλο για τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό.

Τα νεαρά άτομα θέλησαν να παρέμβουν στην εκδήλωση ωστόσο η αστυνομία και η ασφάλεια του Υφυπουργού δεν τους επέτρεψαν την είσοδο προκαλώντας την έντονη αντίδραση τους φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας φέιγ βολάν.
Δείτε το βίντεο από το STAR


1 σχόλιο:

  1. απο την μία καλά τους κάνει,γιατί δεν έκοβαν αποδείξεις και σε πολλές περιπτώσεις δεν ασφάλιζαν το προσωπικό τους,απο την άλλη θα μεταναστεύσουν στην βουλγαρία και αν ξαναδούμε ένσημο να με τηλεφωνήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive