rottating banner

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

ΈΠΑΘΕ ΔΕΚΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ! ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΗΛΑΗΔΟΝΗ ΚΑΙ ΓΟΥΡΛΩΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ! (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

βαγγεναΤο ρεπορτάζ είναι των συνάδελφων του zoidosia.blogspot.gr Το διαβάσαμε με αρκετή προσοχή! Δεν έχουμε καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό όπως παρότρυνε τον κόσμο η κ. Αννα Βαγενα για να ξέρουμε τον δικαιούχο του. Το έκανε όμως ένας συμπολίτης μας. Τα ονόματα δύο προσφύγων ή μεταναστών υπάρχουν τελικά στον Τραπεζικό Λογαριασμό που έδωσε η Άννα Βαγενά για τη συλλογή χρημάτων. Το ένα από το ονόματα φαίνεται να συναντάται στη Λαττάκεια της Συρίας αλλά και στην Αίγυπτο ενώ το άλλο στη Λιβύη…
χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια οπωσδήποτε ότι πρόκειται για διαφορετικής εθνικότητας ανθρώπους …καθώς και τα δύο είναι Αραβικά.
Abdelhalim Atef Aly Hassan
Ibrahim Hekmat Elsaved
01
Γράφει συγκεκριμένα η «ZOIDOSIA»:
Η Άννα Βαγενά, σύζυγος του Λουκιανού Κηλαηδόνη και βουλευτής Πασόκ στην αρχή και Σύριζα μετά (και η οποία έχει υπογράψει όλα τα μνημόνια Πασόκ – Σύριζα), δημοσίευσε στο προφίλ της στο facebook τα παρακάτω την 07-02-2017:
ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ: «Ο Λουκιανός έφυγε σήμερα, 7 Φεβρουαρίου 2017, τα ξημερώματα από κοντά μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που τον φρόντισαν σε όλες του τις νοσηλείες. Ευχαριστούμε όλους εσάς που τον αγαπήσατε και ξέρουμε ότι θα τον αγαπάτε για πάντα. Η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Στη μνήμη του Λουκιανού όσοι θέλετε μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό
GR8501101130000011395450502 της Εθνικής Τράπεζας
βοηθώντας μία αγαπημένη μας οικογένεια που το έχει ανάγκη»,
Οικογένεια Λουκιανού Κηλαηδόνη», ανέφερε η σύζυγός του Άννα Βαγενά.
ΒΑΓΕΝΑ 4
Μετά από κατάθεση ενός συμβολικού ποσού στον παραπάνω λογαριασμό σήμερα 09-02-2016 στην Εθνική Τράπεζα Χαλκίδος, ανακαλύψαμε ότι ο λογαριασμός αυτός ανήκει στα εξής δύο Αλλοδαπά Ονόματα:
1) Abdelhalim Atef Aly Hassan
2) Ibrahim Hekmat Elsaved
Eμένα πάντως μου φαίνονται δύο ΑΝΤΡΙΚΑ ονόματα…είναι άραγε ¨οικογένεια» ?


ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ:
βαγενα 3
ΒΑΓΕΝΑ 1Για λόγους διαφάνειας των ενεργειών ενός πολιτικού προσώπου (Άννας Βαγενά), παραπέμψαμε την υπόθεση στις αρμόδιες αρχές (Πρόεδρο της Βουλή, Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και ΣΔΟΕ) για να ελέγξουν εάν η διαδικασία αυτή «Δημοσίου Εράνου», γίνεται σύμφωνα με τον νόμο, την ταυτότητα των δικαιούχων του λογαριασμού, την κίνηση του λογαριασμού, την διάθεση των χρημάτων και την σχέση των δικαιούχων με την οικογένεια του Λ. Κηλαηδόνη.
Πιστεύω ότι και η οικογένεια Λ. Κηλαηδόνη θα το ήθελε αυτό, για να διαλυθεί κάθε υποψία για αδιαφάνεια και παρανομία.
Δημ. Αντωνίου

1 σχόλιο:

  1. Η ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΕΙ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 99ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΆΣ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΊ ΓΙΑ ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΤΑ 450000 ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΔΟΣΙΛΟΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive