Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Σάββας Θεοδωρίδης: «Έχω φακέλους για όλους τους διαιτητές»

Σάββας: «Έχω φακέλους για όλους τους διαιτητές» (vid)
Νέες... καταγγελίες από τον Σάββα Θεοδωρίδη μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, με τον αντιπρόεδρο των «ερυθρόλευκων» να απειλεί πως έχει φακέλους και βίντεο για όλους τους διαιτητές, ενώ παράλληλα δήλωσε την αγανάκτησή του για τη διαιτησία του Μάνταλου:...
«Αυτά που έγιναν εδώ σήμερα δεν γίνονται ούτε από τους Μπαζιμπουζούκους...»Ακολουθούν τα... highlights από τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-0:
«Ας αρχίσουμε καλύτερα με την υποδοχή που είχαμε σήμερα εδώ από αυτούς που έρχονται στο Καραϊσκάκη και εκεί δεν γίνεται τίποτα. Το Καραϊσκάκη είναι μοναστήρι και εδώ σήμερα πηγαίνανε τους διαιτητές, τον Δουρέκα και τους άλλους καροτσάκι. Μας είχαν στήσει ένα Σινικό Τείχος στα αποδυτήρια και δεν μπορούσαμε να πάμε ούτε στην τουαλέτα. Όσα ζήσαμε εδώ σήμερα ήταν πρωτόγνωρα και εφιαλτικά. Είναι ντροπή όσα υποστήκαμε.
Ούτε από τους Μπαζιμπουζούκους δεν γίνονται όσα γίνονται εδώ σήμερα. Αρχίζει το ματς και βλέπω τον κ. Μάνταλο να μην σφυρίζει ούτε ένα φάουλ στον Φορτούνη, ενώ φόρτωσε την άμυνα του Ολυμπιακού με κάρτες για φάουλ πολύ πιο ήπια από όσα μας έκαναν.
Εγώ τον κ. Μάνταλο δεν τον ήθελα με τίποτα, μας είχε σφυρίξει και στην Ξάνθη όπου μας έπαιζε 90-10. Δεν ήθελα ούτε τον Καλογερόπουλο, ούτε τον Σιδηροπουλο. Οι κύριοι που ήρθαν να κάνουν κουμάντο, οι κ.κ. Κουκουλάκης και Τριτσώνης, ξέρω τι κάνουν. Έχω φακέλους για όλους, τα έχω φυλαγμένα για άλλη ώρα, τα γράφω όλα τα ματς και τις διαιτησίες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Ο κ. Μάνταλος στο πρώτο ημίχρονο αποβάλλει τον Μοντεστό, στο δεύτερο βγαίνει στο γήπεδο με καροτσάκι του Δημητριάδη από τα αποδυτήρια. Δεν είναι διαιτητής αυτός για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν περνούσε από μπροστά μου, είπα αόριστα ότι όσα γίνονται είναι ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, να τον σπρώχνουν παίκτες και Δημητριάδης. Μετά πάνω στα αποδυτήρια και αυτός έρχεται και μου λέει ''αυτό που είπες με θίγει''. Πως γίνεται να πηγαίνει στα αποδυτήρια και μετά να σκέφτεται ότι αυτά που του είπα τον θίγουν;
Μετά έφυγα και ήθελα να δω πώς θα τριτώσει το κακό και τρίτωσε με τον Μποτία. Εγώ συνήθως δίνω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες όμως σήμερα δε δίνω κανένα. Αυτούς πρέπει να τους συμμαζέψουν, είναι ντροπή, με αυτές τις διαιτησίες το ελληνικό ποδόσφαιρο θα σβήσει. Το ματς αυτό είναι σαν να μην έγινε για μας, το σβήνω, δεν δέχομαι ότι αυτό ήταν κανονικό παιχνίδι».
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το πλήρες περιεχόμενο των καταγγελιών του Σάββα Θεοδωριδη:

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive