Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Με ψυχή και τσαμπουκά η ΑΕΚ 1-0 τον ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ


Την περίοδο που έχανε συχνότατα στην έδρα της θυμίζει η ΑΕΚ στον Ολυμπιακό! Χάρη σε ένα γκολ του Αϊντάρεβιτς, η «Ένωση» υποχρέωσε τους «ερυθρόλευκους» στην τρίτη σερί ήττα τους στο ΟΑΚΑ. Πέρυσι του έσπασε το αήττητο. Μετά του πήρε το Κύπελλο. Και χθές -στην τρίτη σερί επίσκεψή του- η ΑΕΚ θύμισε στον Ολυμπιακό εποχές Φιλαδέλφειας!...

Με ηγέτη τον Μάνταλο και σκόρερ τον συγκλονιστικό Αϊντάρεβιτς, η «Ένωση» επιβλήθηκε των Πειραιωτών και τους ανάγκασε να φύγουν ξανά με σκυμμένο κεφάλι από το ΟΑΚΑ (1-0).

Σε ένα παιχνίδι τόσο σκληρό που είναι επιεικές να τελείωσε μόνο με μια κόκκινη κάρτα (75’ Μποτία), οι «κιτρινόμαυροι» εκμεταλλεύτηκαν το (εν μέρει τυχερό) γκολ του Σουηδού και χάρισαν στους περίπου 35.000 οπαδούς τους μια τεράστια νίκη.

Κατώτερη των περιστάσεων η ομάδα του Μπέντο, δικαιούται να φωνάζει για πέναλτι του Λαμπρόπουλου στον Μποτία και δυο οφσάιντ που άφησε ο βοηθός Ακρίβος στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα και να πάρει έστω την ισοπαλία.

Τα δικά της παράπονα από τη διαιτησία έχει η «Ένωση», που διαμαρτύρεται για δεύτερες κίτρινες σε Ελιουνούσι και Ντα Κόστα πριν την αποβολή του Μποτία. 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας (66’ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος (84’ Βινίσιους), Πατίτο (55’ Γιόχανσον), Αραούχο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό (63’ Ανδρούτσος), Μάρτινς, Φορτούνης (77’ Ρέτσος), Ελιουνούσι (73’ Μανθάτης), Σεμπά, Ιντέγε

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive