Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Τρόμος από την άγουρη συμμορία! Συμμορία γύφτων με ανηλίκους ήταν φόβος και τρόμος για τους οδηγούς

Φόβος και τρόμος είχε γίνει για τους οδηγούς που περνούσαν από την περιοχή της Αγίας Σωτήρας στις Αχαρνές μια συμμορία γύφτων που αποτελούνταν κυρίως από παιδιά (!), τα οποία είχαν καταφέρει να ληστέψουν 66 πολίτες μέσα σε δύο μήνες! Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών κατάφεραν έπειτα από επίμονες έρευνες να εξαρθρώσουν την άγρια συμμορία....
και να συλλάβουν 10 άτομα, μεταξύ των οποίων τέσσερις ανήλικοι ηλικίας 14 έως 16 ετών, ενώ αναζητούν άλλους δύο 15χρονους.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ
Οπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, οι νεαροί κακοποιοί έστηναν καρτέρι σε ανυποψίαστους οδηγούς που κινούνταν κυρίως βραδινές ώρες κοντά στον καταυλισμό της Αγίας Σωτήρας. Οταν εντόπιζαν τα υποψήφια θύματα, έβαζαν στη μέση του δρόμου κάδους απορριμμάτων, ξύλα, μέχρι και μεταλλικές ράγες, προκειμένου να υποχρεώσουν τους ανυποψίαστους οδηγούς να ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους για να τραβήξουν στην άκρη τα εμπόδια.
Οι δράστες περίμεναν κρυμμένοι στην άκρη του δρόμου και, μόλις ο οδηγός κατέβαινε από το αυτοκίνητό του, ορμούσαν κατά πάνω του αιφνιδιαστικά και τον ακινητοποιούσαν με την απειλή κατσαβιδιών, μαχαιριών και ροπάλων!
Στη συνέχεια, άρπαζαν από τους έντρομους πολίτες χρήματα, χρυσαφικά, κινητά και φορητούς υπολογιστές που έβρισκαν στα αυτοκίνητα.
Εφοδος σε καταυλισμό
Αμέσως μετά επέστρεφαν στην ασφάλεια του καταυλισμού τους, καθώς πίστευαν ότι εκεί δεν είναι εύκολο να τους αγγίξει το μακρύ χέρι του νόμου. Ωστόσο, υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, οι οποίοι εισέβαλαν αιφνιδιαστικά χθες το πρωί στον καταυλισμό, με την κάλυψη μονάδων της ΟΠΚΕ και συναδέλφων τους της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.
Ετσι κατάφεραν να συλλάβουν τους 10 κακοποιούς, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους.
Από την έρευνα αποδείχθηκε ότι από τις 66 ληστείες που είχαν διαπράξει οι συλληφθέντες αρκετές είχαν θύματα οδηγούς ταξί, στα οποία έμπαιναν κυρίως οι ανήλικοι ως πελάτες. Στη συνέχεια υποχρέωναν τους οδηγούς να πάνε στην περιοχή κοντά στον καταυλισμό και να καταλήξουν στην ενέδρα των συνεργών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive