Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

"Μπάτε σκύλοι αλέστε". Το γμν "ΝΑΤΟ" ΠΟΥ είναι; Κρήτη: 60 λαθρομετανάστες κατέπλευσαν με σκάφος στα Χανιά -«Ήρθαμε για να βρούμε δουλειές» (φωτό, βίντεο)

Σε συναγερμό στις αστυνομικές και λιμενικές Αρχές των Χανίων, για την υποδοχή δεκάδων λαθρομεταναστών απο το Πακιστάν. Το πλοίο, αφού διέπλευσε ανενόχλητο το νότιο Αιγαίο  τους άφησε στην παραλία του Ακρωτηρίου και στη συνέχεια διέφυγε...

Το λιμενικό καταδίωξε το σκάφος και όταν το εντόπισε, το καθήλωσε και προχώρησε στη σύλληψη ενός Ουκρανού και ενός Ρώσου, οι οποίοι εικάζεται πως είναι οι διακινητές που μετέφεραν τους 60 Πακιστανούς στην Κρήτη. Το σκάφος είχε προορισμό την Ιταλία, αλλά μετά από πρόβλημα που παρουσιάστηκε, κατέληξε στην παραλία του νομού Χανίων. «Εδώ είναι ένα ελληνικό νησί. Το σκάφος έχει πρόβλημα, μας είπε ο καπετάνιος και έφυγε», δήλωσε ένας από τους παράνομους μετανάστες, συμπληρώνοντας πως «ήρθαμε από το Πακιστάν και ψάχνουμε για δουλειά».
Την επομένη, το Σάββατο, οι δύο φερόμενοι ως διακινητές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όπου και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.
Κατά τη μεταφορά στα Χανιά, συνοδεία λιμενικού, το σκάφος που μετέφερε τους μετανάστες βούλιαξε, σε απόσταση 15 μιλίων από την ακτή.
Χανιά: Δουλεμπορικό σκάφος αποβίβασε 60 μετανάστες στο Ακρωτήρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive