Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Βόμβα στο Κορδελιό ΞΕΣΠΙΤΩΝΕΙ 50.000 άτομα! Πότε εγκαταλείπουν τα σπίτια τους Την Κυριακή προγραμματίζεται να γίνει η προσπάθεια από το στρατό για την απενεργοποίηση και τη μεταφορά της βόμβας

Την Κυριακή προγραμματίζεται να γίνει η προσπάθεια από το στρατό για την απενεργοποίηση και τη μεταφορά της βόμβας, που βρέθηκε προ ημερών στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου...
ενημερώνοντας για το θέμα το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.
Η κ. Πατουλίδου επισήμανε ότι θα απαιτηθεί απομάκρυνση του πληθυσμού και για το λόγο αυτό η οργάνωση του εγχειρήματος πρέπει να γίνει με προσοχή. "Μπορεί να είναι 50.000 αλλά και περισσότεροι κάτοικοι, γιατί δεν πρόκειται για αραιοκατοικημένη περιοχή. Το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στο δήμο Κορδελιού - Ευόσμου" δηλώνει στο Seleo.
"Ο εκσκαφέας έσκαψε και στα τέσσερα εκατοστά βρέθηκε η βόμβα, που δεν είχε εκραγεί από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχει μέσα 150 κιλά εκρηκτικά, γεγονός που σημαίνει ότι χρήζει αντιμετώπισης. Δεν θα τη θάψουμε, γιατί αν τη θάψουμε θα μας θάψει αυτή. Θα γίνει ένα οργανωμένο σχέδιο, ώστε να απομακρυνθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο",  ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η κ. Πατουλίδου γνωστοποίησε ότι χθες έγινε σύσκεψη για το θέμα στην Περιφέρεια με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (στρατό, Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, δήμους, ΕΚΑΒ κ.α.), ενώ νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο και στη συνέχεια θα οργανωθεί σχέδιο για την ενημέρωση του κόσμου.
"Εκείνο που απευχόμαστε είναι ο πανικός, γιατί αυτοί που οργανώνουν το εγχείρημα θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή δουλειά", πρόσθεσε.
Διευκρίνισε, τέλος, ότι αντίστοιχο περιστατικό δεν έχει αντιμετωπιστεί στο παρελθόν, καθώς έχουν μεν απομακρυνθεί βόμβες, αλλά όχι από κατοικημένες περιοχές.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive