Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – Έκαναν «φτερά» από τους λογαριασμούς 2,5 δισ. ευρώ σε 45 μέρες

trapeza tis ellados
«Ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ μας», δήλωσαν στην εφημερίδα κύκλοι της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών τονίζοντας ότι «πρέπει να υπάρξει συμβιβασμός κυβέρνησης-δανειστών» τόνισαν....
 Επανήλθε δριμύτερο το φαινόμενο της φυγής καταθέσεων το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις τράπεζες. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ειδήσεις», τις τελευταίες 45 μέρες «σηκώθηκαν» από τις τράπεζες καταθέσεις ύψους 2,5 δισ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, «κοκκίνισαν» κι άλλα επιχειρηματικά και στεγαστικά δάνεια ύψους 500 εκατ. Ευρώ λόγω της αβεβαιότητας που προκαλεί η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης , αλλά κι εξαιτίας της επαναφοράς των σεναρίων για Grexit.
«Ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ μας», δήλωσαν στην εφημερίδα κύκλοι της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών τονίζοντας ότι «πρέπει να υπάρξει συμβιβασμός κυβέρνησης-δανειστών» τόνισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive