Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΛΕΙΣΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ "ΑΕΡΑ" ΤΟ "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ". ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ .. ΖΗΛΕΙΕΣ



Ετσι, απλά, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους Συνέλληνες, Πατριώτες, Χριστιανούς που μας ανέβασαν συσθεώρητα υψη αναγνωσιμότητας που τελικά θα την ζήλευαν σάϊτ με επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων, με πολυδάπανες εγκαταστάσεις σύγχρονα τεχνικά μέσα , δεκάδες εργαζόμενους και άπειρες διαφημίσεις. Όμως ΟΛΑ ΑΥΤΑ...
για να ... λειτουργήσουν ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ απο κόμματα, μεγάλο κεφάλαιο και ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ με τους ΠΑΝΤΕΣ. ΕΔΩ στο "Ιερό" για ΟΛΟΥΣ τους αφιλοκερδώς ασχολούμενους συνεργάτες μας ιστολόγιο, με τα πενιχρά μέσα, βάζουμε υλικά και εργασία απο την τσέπη μας ΚΑΙ μόνο. ΧΩΡΙΣ διαφημίσεις, κόμματα και χρώματα, χωρίς πολιτικές βλέψεις και αρα ΧΩΡΙΣ καμμία εξάρτηση και τελικά η δικαίωση είναι ΠΟΛΥ γλυκό ... αίσθημα που καλύπτει κόπους και δαπάνες. Οι ΠΑΝΩ απο 80.000 !! καθημερινοί μοναδικοί επισκέπτες είναι ΜΑΘΗΜΑ για πολλούς και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ για την ομάδα του "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" την οποία ευχαριστούμε απο καρδιάς γιατί χωρίς τη βοήθειά της θα ήταν αδύνατη η λειτουργία μας παρά τα λάθη ή παραλείψεις όλων μας. ΕΤΣΙ λοιπόν αποφασίσαμε, για όσο μας επιτρέπει το ... βιολογικό ρολόϊ που ρυθμίζει τα πάντα. ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ


2 σχόλια:

  1. Να τα εκαστοστησετε!
    Και σας ευχαριστουμε για το βημα που μας δινετε και εκφραζουμε ελευθερα την γνωμη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αργύρη συγχαρητήρια και καλή συνέχεια με την ίδια δύναμη και πάντα πρώτος στις προτιμήσεις μας... να τα εκατοστήσει το δικό μας ελληνικό ιστολόγιο και να παίξει πρώτο ρόλο στην απελευθέρωση της πατρίδας μας... ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive