Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΕΔΩΣΑΝ εκατ. στον Κόκκαλη για Hot Spot (ΕΓΓΡΑΦΟ) αλλά οι πρόσφυγες ζουν σε σκηνές στο χιόνι! Όμως αγόρασε βίλα στην εγγονή 2εκ ευρώ!!

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μοίρασε εκατ. για την κατασκευή Hot spot και οι πρόσφυγες ζουν σε σκηνές στο έλεος του ψύχους» καταγγέλλει σε δήλωσή της η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή η οποία αναφέρει:..
Στις 2/3/2016 ο κ. Σπίρτζης, Υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου, υπέγραψε 4 εκατ. ευρώ στην εταιρεία του επιχειρηματία, η οποία βρίσκεται στην λίστα της επιτροπής για παράνομες αναθέσεις έργων από ελληνικές κυβερνήσεις και η οποία φέρεται να χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο 315,7 εκατ. Ευρώ (Δείτε την ερώτηση http://bit.ly/2jmTtl4) , για την κατασκευή Hot Spot.
Ο κ. Κόκκαλης, λίγους μήνες μετά σύμφωνα με δημοσιεύματα, αγόρασε βίλα στην εγγονή του ύψους 2 εκατ. ευρώ.
Σχεδόν ένα χρόνο μετά στη Μόρια της Λέσβου, Σάμο και τη Χίο εκατοντάδες πρόσφυγες μεταξύ των οποίων μικρά παιδιά και άλλα ευάλωτα άτομα, παραμένουν σε σκηνές, που βουλιάζουν στο χιόνι, μέσα στο κρύο και χωρίς θέρμανση. 

Που είναι τα εκατομμύρια κύριοι της συγκυβέρνησης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive