Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Το βυθόμετρο της ηλιθιότητος του Ελληνικού Λαού. Του Στέφανου Κασιμάτη

Μέρα που είναι, είχα μια φώτιση. Ιδού, λοιπόν, ένας καλός ορισμός του Υπαρκτού Ελληνισμού: ο τόπος στον οποίο δαιμονοποιείται ο Σόρος και λατρεύεται ο Σώρρας. Οχι, βέβαια, από όλους. Από αρκετούς, όμως, ώστε να δημιουργείται η κρίσιμη μάζα που κάνει τη διαφορά και ρεζιλεύει ένα έθνος. Τι είναι ο Σώρρας; Με επτά λέξεις: το βυθόμετρο της βλακείας του ελληνικού λαού...
Ο Αρτέμης Σώρρας είναι ένας μονίμως αγριωπός τύπος από την Πάτρα, με σωματοδομή πορτιέρη σε μπαρ, αλλά περίπου στο μισό μέγεθος. Μιλάει, πάντα σε υψηλή ένταση και σε τόνο επιθετικό, μια γελοία μειξοκαθαρεύουσα γεμάτη από λάθη, του είδους εκείνου που προσέφερε υλικό στους σεναριογράφους του ελληνικού κινηματογράφου μεταπολεμικά. Εκτός Πάτρας, δεν νομίζω να γνώριζε κανείς τον Αρτέμη Σώρρα, ώσπου εμφανίστηκε αυτόκλητος σωτήρας της πατρίδας με τα δισεκατομμύριά του και, αμέσως, βρήκε βήμα για να απευθυνθεί στον εξυπνότερο λαό του κόσμου, μέσω των γνωστών τηλεοπτικών εκπομπών που καλλιέργησαν συστηματικά την ηλιθιότητα τα τελευταία χρόνια.

Αφότου εμφανίστηκε, η μόνη είδηση που θυμάμαι να τον αφορά είναι όταν του την έστησαν κοντά στο σπίτι του στην πλατεία Βικτωρίας και τον έδειραν. Εδειχνε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», διέρρευσε τότε από αστυνομικές πηγές. Περίεργο, αλήθεια, για δισεκατομμυριούχο να μένει στα στενά γύρω από τη Βικτωρίας και να τρώει ξύλο από μπράβους! Αυτός ξεπερνά και τον Γουόρεν Μπάφετ σε απλότητα…


Με όλα αυτά, θέλω να πω ότι αρκούν και μόνο τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της περίπτωσης Σώρρα (και όσα αυτά μας επιτρέπουν να καταλαβαίνουμε αμέσως για το ποιόν του), ώστε να γελάς με τους ισχυρισμούς του.

Είναι ποτέ δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να έχει πουλήσει στους Αμερικανούς –στον Ομπάμα μάλιστα, προσωπικώς– την «αντιβαρυντική τεχνολογία του Απόλλωνα» έναντι τριών τρισεκατομμυρίων; (Δολάρια ή ευρώ δεν έχει σημασία, όταν πρόκειται για 3 τρισ.)

Εδώ είναι το πρόβλημα· κρυμμένο στη διατύπωση των παραπάνω: εμείς γελάμε και κοροϊδεύουμε, κάποιοι άλλοι όμως –πολλοί– τον πιστεύουν. Συμπτωματικά, ένα από τα βράδια των γιορτών, σε ένα τραπέζι, βουλευτής της Ν.Δ. (ανερχόμενος), ο οποίος είχε την ευκαιρία εκ της θέσε;vς του να περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα, έλεγε στη συντροφιά πως, σε κάθε πόλη που επισκεπτόταν, οι τοπικοί κομματικοί παράγοντες του επεσήμαιναν το πρόβλημα Σώρρα και πως ο ίδιος δυσκολευόταν, τότε, να το πάρει σοβαρά.

Συμπάσχω· ούτε εγώ θα πίστευα ποτέ ότι έχει παρακάτω από τη Χρυσή Αυγή, τον Πολάκη, τον Λεβέντη, τον Χαϊκάλη κ.ά.

Δυστυχώς, όμως, έχει παρακάτω. Βάζεις στο μίξερ Μιχαλολιάκο, Λεβέντη, Λιακόπουλο και βγάζεις τον Σώρρα. Με κάτι από ανισόρροπο ευαγγελιστή πάστορα στο ύφος και κάτι από Γεώργιο Παπαδόπουλο, ο Σώρρας έχει στήσει μια οργάνωση με εκατοντάδες γραφεία ανά την Ελλάδα. Υποθέτω ότι η δουλειά είναι στα εικοσάρικα που εισπράττονται από τους αφελείς, με τα οποία ο καθένας του προμηθεύεται το λεγόμενο σωρόχαρτο ή, ακριβέστερα, ψωρόχαρτο, διότι με αυτό ο Σώρρας αναλαμβάνει τα χρέη και τις οφειλές του αγοραστή.

Ο τελευταίος απλώς γνωστοποιεί στους χρεώστες του ότι οι απαιτήσεις τους έχουν μεταβιβαστεί στον Σώρρα. Σας θυμίζει μήπως το συγχωροχάρτι του Πάπα, την εποχή πριν από τη Μεταρρύθμιση; Η μόνη διαφορά είναι ότι τον Θεό αντικατέστησαν τα 600 δισ. που διαθέτει ο Σώρρας για την εξαγορά του ελληνικού χρέους, δημοσίου και ιδιωτικού. Αναρωτιέμαι αν οι αρμόδιες φορολογικές αρχές έχουν ελέγξει την οικονομική δραστηριότητα της οργάνωσης του Σώρρα· θα έπρεπε…

Το πρόβλημα για τη χώρα που αποκαλύπτει η περίπτωση Σώρρα είναι πολιτισμικό· φαίνεται, όμως, ότι ορισμένοι θα ήθελαν να πάρει και πολιτικές διαστάσεις.

Δεν είναι ο Σώρρας και η οργάνωσή του κίνημα (με την έννοια των συριζαίων) του μεγάλου αντιμνημονιακού ρεύματος;

Γνωρίζαμε ότι υπάρχει η τάση της ανεξάρτητης ελληνικής Δικαιοσύνης (για συντομία ΑΝΕΛ) και ότι είναι ισχυρή· ότι θα υπάρχει, όμως, δικαστική απόφαση του 2013, με την οποία ουσιαστικά αναγνωρίζεται η εγκυρότητα του σωρόχαρτου και ότι, βάσει αυτής ασκείται δίωξη σε πρώην διοικητή ταμείου, είναι αδιανόητο αίσχος.

Μετά τη φαντασία που επέδειξε η κυβέρνηση στο ξεδιάντροπο φλερτάρισμα της Χρυσής Αυγής και του Λεβέντη, δικαιούται ο καθένας μας να υποψιάζεται ότι η ανοχή του κράτους προς το φαινόμενο Σώρρα μπορεί να έχει πολιτικά αίτια.

Ευνοεί την κυβέρνηση η διασπορά ψήφων σε τρελούς και απατεώνες κάθε είδους και αυτό δεν μπορούμε να το παραβλέπουμε όταν η ίδια συντηρεί κλίμα που υποβάλλει την ιδέα των εκλογών.

Και αυτό όμως αν δεν ισχύει –αν, δηλαδή, η ανοχή έναντι του Σώρρα δεν είναι σκόπιμη, αλλά μία ακόμη παράλειψη της κυβέρνησης λόγω ανικανότητας– και πάλι το φαινόμενο, πολιτικά, είναι σύμφυτο με το κλίμα του αριστερού λαϊκισμού που επικρατούσε χρόνια ολόκληρα και επιβλήθηκε ολοκληρωτικά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η παραμονή αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία τρέφει και συντηρεί την απογοήτευση που οδηγεί στην απελπισία. Μέσα στο πλαίσιο αυτό, ο Σώρρας είναι φυσικό φαινόμενο.

Σε μια κοινωνία που έδωσε δύο φορές την κυβέρνηση –με ελεύθερες, δημοκρατικές εκλογές μάλιστα– σε ανίδεους κομμουνιστές με διαθέσεις καθεστωτικές, για να κρατούν τη χώρα στο επίπεδο του απροσάρμοστου και του βλαμμένου της Ευρώπης, ο Σώρρας δεν πρέπει να μας εκπλήσσει.

Στη χώρα όπου ο Τσίπρας γίνεται πρωθυπουργός, μπορεί θαυμάσια να υπάρχει πίστη στον Απόλλωνα και στην αντιβαρυντική τεχνολογία του.

Ποτέ άλλοτε η ευχή «καλή φώτιση» δεν ήταν περισσότερο επίκαιρη και απαραίτητη.

11 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ 600 ΕΚΤ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΟΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 20 ΚΑΙ 30 ΕΥΡΟ . ΑΜΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΛΟΙΩΝΟΥΜΕ.... ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΝ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ....????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει... 90000 μέλη επί 50ευρώ συνδρομή ίσον 4500000.Λεφτά υπάρχουν για όλους.

      Διαγραφή
    2. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ...

      ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ..

      ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΩΡΑ,ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ,ΣΕ ΜΜΕ,ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΜΑΣ,ΕΤΣΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ,ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΚΕΙ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ...

      ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΟΝΗΡΙΑ??
      ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ..

      ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΟΝΑΧΑ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ,ΜΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ..

      ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ,ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,Ο ΥΛΙΣΤΗΣ, ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΠΟ Τ0 1700 ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ...

      ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΩΡΡΑ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ,10 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ,ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ 2-5 ΕΥΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ.

      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ,ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΔΙΚΑ,ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑ 400 ΦΥΛΛΑ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..!!!

      ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΑΓΩΝΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ...

      ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΩ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

      Διαγραφή
  2. Μήπως, λέω μήπως, αυτή η γελοία υπόθεση συγονταρεται από κάποιους χρησιμοποιώντας κάποιους /πανέξυπνους / σαν και του λόγου σου για να χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος απαξίωσης και περιθοριοποίησης της εθνικιστικής ιδεολογίας στο σύνολό της και κατ επέκταση να πληγεί η ανερχόμενη Χρυσή Αυγή ; Είναι τόσο γελοία και ευκόλως αποδομήσημη η υπόθεση Σώρα που μου προκαλεί καυαπληξη το γεγονός ότι αφέθηκε να γιγαντωθεί και να γίνει γνωστή. Η κρυφή λοιπόν ατζέντα που κρύβεται πίσω από την γελοιότητα αυτή, ποια είναι??? Μακάρι όλα αυτά να είναι φαντασίες,, Ας τα έχουμε όμως υπ όψιν μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δίκιο έχεις

      Διαγραφή
    2. Γεια σου συνελληνα.Πανεξυπνος δεν ειμαι .Ειμαι κατοικος εξωτερικου και εχω φυγη απο την πατριδα που αγαπω για πολλα χρονια και Βλεπω τα πραγματα λιγακι διαφορετικα απο σενα . Απο οτι διχνεις εισαι ποτισμενος κοματικα και δεν βλεπεις λιγο παραπερα. Δεν υποστιριζω κανενα κομα και δεν ανοικω πουθενα, σαν ξενιτεμενος θελω το καλο της πατριδας μου. Γιατι ρε μεγαλε ολοι σας εκει αφηνετε αυτον να γυρνα και να κανει δηλοσεις και να σας υποσχετε γυαλους και πετραχιλια και υπαρχει σιωπη , αυτο αναρωτιεμε και προβληματιζομαι.
      Και προς πληροφορισην σου εμεις εδω ειμαστε περισσοτερο ελληνες απο εσας.
      Καλο απογευμα

      Διαγραφή
  3. Τις σκέψεις του κυρίου Κασιμάτης,που με απίστευτη εμπάθεια αποκαλεί ούτε λίγο ούτε πολύ , τον αρχηγό της 21ης Απριλίου ανισoρροπο , τον Αρχηγo ΧΑ επίσης, τις δημοσιeυσατε και Καλά κάνατε στο πλαίσιο της Ελευθεροτυπίας και της ΔητηςΔημοκρατίας Τις δικeς μου απόψεις μeσα στο ίδιο πλαίσιο θα τις δημοσιεύσεις, και πoτε; Και λέω τις σκέψεις που σας έστειλα σχετικά με την σκοπιμότητα της γιγaντωσης του αστείου φαινομαίνου Σωρα.Και το ξαναλeω ,μήπως το γελοίο παραμύθι επινοήθηκε και γιγαντώθηκε για να απαξιωθεί στο σύνολο η εθνικιστική ιδεολογία, επειδή δεν έγινε δυνατόν να αναχαιτιστεί διαφορετικά και τώρα επιλέγεται η γελοιοποίηση μέσω του Σώρρα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς, σε αυτήν την χώρα, προ Τσίπας, είχαμε δώσει την εξουσία στον κουρασμένο Καραμανλή και τώρα πάμε να την δώσουμε στον δορολήπτη από την σήμενς Μητσοτάκη, τον πολιτικό φυγάδα 6 μηνών και γυιό του /θα ξεχάσουμε το Μακεδονικό σε 10 χρόνια/ προσχώρησης Κ, Μητσοτάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νὰ ἐπαναλάβωμεν:
    Τὸ σημερινὸν κατάντημα τῆς Ἑλλάδος οὔτε τυχαῖον οὔτε οἰκονομικόν εἶναι.
    Κυρία δὲ συνιστῶσα τοῦ καταντήματος τούτου εἶναι ἡ ἀπύθμενος βλακεία, ραθυμία καὶ μαλακία τῶν Ἑλλαδιτῶν(πρώην Ἑλλήνων). Καὶ ἐπειδὴ ἐνώπιον τῆς ἀνθρωπίνης βλακείας καὶ αὐτὸς ὁ Θεὸς εἶναι ἀδύναμος, τότε... βρᾶσε ρῦζι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ..!!

    ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΟΠΩΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ,ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ..!!!

    ΕΔΩ Η "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ...
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ"??

    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΚΤΟΣ,ΕΦΟΡΙΑΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΟΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΛΕΟΝ,ΠΟΣΟ ΛΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΡΕΙΣ,ΤΕΣΣΕΡΙΣ,ΠΟΣΟ???

    ΜΕΤΑ....
    ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΗ ΑΚΟΥΤΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ,ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ...

    ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΚΑΛΙΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ,Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ..

    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ,ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??
    ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ..!!!

    Artemis Sorras

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ [ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ] ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ΕΑΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΣΟΥΝ Η ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΟΥΝ

    ΕΓΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΓΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

    ΕΓΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ 300 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ !!!!!!!!!!

    ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΨΕΥΔΕΣΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕ,ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΔΕΣΟΥΝ,ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,Η ΕΣΕΙΣ Η ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ/ΦΥΓΕΤΕ ΔΕΜΕΝΟΣ Η ΔΕΜΕΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive