Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δουν άσπρη μέρα και οι Αθηναίοι. Ο χιονιάς έφτασε μέχρι το κέντρο της Αθήνας. Πού εντοπίζονται προβλήματα – Δείτε φωτογραφίες

Ο χιονιάς έφτασε μέχρι το κέντρο της Αθήνας
Στα λευκά ντύνεται και η Αθήνα από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, με τη χιονόπτωση να είναι ισχυρή τις τελευταίες ώρες. Προβλήματα έχουν προκληθεί στο οδικό δίκτυο διαφόρων περιοχών του νομού και συγκεκριμένα η κυκλοφορία έχει διακοπεί...

  • στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Πεντέλης 414 έως το ύψος της λεωφόρου Διονύσου.
  • από το 4ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Θήβας, στο ρεύμα προς τη Θήβα, για φορτηγά, ενώ η κίνηση των υπόλοιπων οχημάτων γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων γίνεται η κίνηση των οχημάτων στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, καθώς και στην οδό Αγίου Μερκουρίου.
xnsathk1xnsathk2xnsathk3xnsathk4xnsathk5xnsathk6xnsathk7xnsathk9xnsathk10
Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive