Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ. ΜΕ ΥΨΩΜΕΝΗ ΓΡΟΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ "ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ". ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Αλλάζουν σελίδα οι ΗΠΑ! (Φωτογραφίες)
"Αυτή η ώρα ανήκει σε έσας. Αυτή είναι η δική σας ημέρα. Σε εσάς ανήκουν οι ΗΠΑ", διαμήνυσε σε όλους τους τόνους καταχειροκροτούμενος, ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά την πρώτη του ομιλία ως Πρόεδρος των ΗΠΑ. "Σήμερα κάνουμε μία νέα συμφωνία. Η Αμερική πάνω απ' όλα....
Πλέον κοιτάμε μόνον προς το μέλλον. Από σήμερα η Αμερική θα μπαίνει πρώτη ως γνώμονας των αποφάσεών μας. Είμαστε ένα έθνος, έχουμε κοινή μοίρα. Ο όρκος που έδωσα είναι όρκος πίστης σε όλους τους Αμερικανούς", πρόσθεσε ο κ. Τραμπ μέσα σε αποθέωση.
Ακόμα σημείωσε: «Μέχρι σήμερα φυλούσαμε τα σύνορα άλλων χωρών, χωρίς να προστατεύουμε τα δικά μας».
13241234
«Δεν έχει σημασία ποιο κόμμα ελέγχει την κυβέρνηση, αλλά εάν η κυβέρνηση ελέγχεται από τον λαό. Αυτή η στιγμή είναι η δική σας στιγμή, όλα αλλάζουν αυτή τη στιγμή, εδώ και τώρα. Μεταβιβάζουμε την εξουσία από την Ουάσινγκτον στον λαό", συμπλήρωσε.
Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Ισλαμικό Κράτος. Χαρακτηριστικά είπε: "Θα αφανίσουμε από το χάρτη το Ισλαμικό Κράτος. Θα εξαλείψουμε την ισλαμιστική τρομοκρατία τελείως από το πρόσωπο της Γης. Θα ενδυναμώσουμε όλες τις συμμαχίες και θα κάνουμε νέες. «Θα ενώσουμε τον πολιτισμένο κόσμο στη μάχη ενάντια στο ριζοσπαστικό Ισλάμ, το οποίο θα εξαφανίσουμε από το πρόσωπο του πλανήτη".
12341234
"Όταν η Αμερική είναι ενωμένη, η Αμερική είναι ασταμάτητη. Θα ξαναχτίσουμε τη χώρα μας με τα χέρια των Αμερικανών. Οι αρχές μας θα είναι: αγοράζετε αμερικανικά, προσλαμβάνετε Αμερικανούς", είπε ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Επίσης, έστειλε μήνυμα ενότητας στο εσωτερικό των ΗΠΑ: "Τέρμα τα μεγάλα, κενά λόγια, ήλθε η ώρα των έργων. Είτε είμαστε μαύροι, μιγάδες, λευκοί, όλοι χύνουμε το κόκκινο αίμα των πατριωτών. Ανεξαρτήτως χρώματος και φύλου, όλοι έχουμε τις ίδιες ελευθερίες, όλοι χαιρετίζουμε την ίδια σημαία".
Ο Τραμπ είχε κάνει εντυπωσιακή είσοδο νωρίτερα στο Καπιτώλιο, σηκώνοντας μάλιστα τη γροθιά του θριαμβευτικά στον αέρα. Στη συνέχεια κατέβηκε τα σκαλιά και έσφιξε το χέρι του προκατόχου του Μπαράκ Ομπάμα, προτού λάβει τη θέση του για να ξεκινήσει η τελετή.
Χιλιάδες άνθρωποι στην Ουάσινγκτον
Χιλιάδες άνθρωποι, ανάμεσά τους ο πρώην πρόεδρος Τζορτζ Ο. Μπους, το ζεύγος Κλίντον, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Τζον Μπένερ και άλλοι, βρίσκονται στο Καπιτώλιο για την τελετή ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ.
Νωρίτερα, ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ ήπιαν τσάι με το ζεύγος Ομπάμα στο Μπλου Ρουμ, ένα από τα σαλόνια του προεδρικού μεγάρου.
Ο Ομπάμα και ο Τραμπ αντάλλαξαν χειραψία στο κατώφλι του προεδρικού μεγάρου. Η Μελάνια με τη Μισέλ αντάλλαξαν ασπασμούς και η μέλλουσα πρώτη κυρία έδωσε στην οικοδέσποινα ένα δώρο, ένα αρκετά μεγάλο κουτί από το πασίγνωστο κατάστημα Tiffany & Co της Νέας Υόρκης.
Δείτε φωτογραφίες:

Το δώρο της Μελάνια προκάλεσε αμηχανία, καθώς ήταν μια χειρονομία εκτός πρωτοκόλλου και για αυτόν τον λόγο δεν υπήρχε κανείς για να πάρει το κουτί από τα χέρια της Μισέλ Ομπάμα.
Οι δύο πεζοναύτες που φρουρούν την είσοδο οφείλουν να παραμείνουν στη θέση τους και δεν μπορούσαν να βοηθήσουν την πρώτη κυρία. Παρενέβη έτσι ο Μπαράκ Ομπάμα, που πήρε το κουτί και το μετέφερε στο χολ, μέσα στον Λευκό Οίκο.

 

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive