Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΕΛΛΑΔΑ 2017. Απίστευτο: Μετέφεραν νεκρό σε… καρότσα αγροτικού! (Εικόνα)

Αποτέλεσμα εικόνας για Μετέφεραν νεκρό σε… καρότσα αγροτικού
Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Αράχωβα Συμπολιτείας κατά τη διάρκεια της επέλασης του χιονιά, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη τελέστηκε κηδεία με τη μεταφορά του νεκρού να γίνεται όχι με νεκροφόρα αλλά σε… καρότσα. Ο λόγος είναι...
πως δεν μπορούσε το όχημα του γραφείου κηδειών να προσεγγίσει την περιοχή λόγω του χιονιού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως δεν διέθετε αντιολισθητικές αλυσίδες! Την αποκάλυψη έκανε ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας Δημήτρης Μπούρδος, με ανάρτηση του διαδίκτυο. «Όσο περνούν οι μέρες μετά την χιονόπτωση, ανοίγουν τα στόματα σιγά σιγά. Στην Αράχωβα συμπολιτείας την προηγούμενη Τετάρτη πήγαν τον νεκρό στην καρότσα αγροτικού, γιατί δεν μπορούσε η νεκροφόρα να πάει στο χωριό» έγραψε στο facebook.
BOYRDOS
Κα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive