Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Για το αρχείο μας. ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ: Έρχεται μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας -Ο κόσμος πλέον δεν ψάχνει φαΐ στα σκουπίδια. ΒΙΝΤΕΟ

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ: Έρχεται μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας -Ο κόσμος πλέον δεν ψάχνει φαΐ στα σκουπίδια
Μην περιμένετε εκλογές. Δεν θα πάμε σε εκλογές. Ο λαός είναι σίγουρος ότι το 2018 θα βγούμε από την κρίση” υποστήριξε ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης με δηλώσεις του στο ΣΚΑΙ. Ο κ. Φλαμπουράρης έσπευσε επίσης...
να αμφισβητήσει και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. “Δεν πιστεύουμε στις δημοσκοπήσεις. Δεν πιστεύουμε ότι έχουμε τις μισές μονάδες από τη ΝΔ. Ο κόσμος συνεχίζει να μας στηρίζει. Μας βλέπει στο δρόμο και μας λέει κρατάτε γερά” ανέφερε σε άλλο σημείο των δηλώσεων του.
Σε ότι αφορά την πορεία της διαπραγμάτευσης διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση η κυβέρνηση να νομοθετήσει μέτρα για μετά το 2018. Άφησε όμως ανοικτό το ενδεχόμενο τις επόμενες ημέρες ο Υπουργός Οικονομίας να αποστείλει και νέα επιστολή στους θεσμούς στην οποία όπως είπε θα … περιγράφει τα μέτρα αν υπάρξει μείωση των εσόδων!
Ο κ. Φλαμπουράρης σημείωσε ότι ενδεχομένως ο κ. Τσακαλώτος να περιγράψει που θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης αλλά θα σημειώνει ότι “τα τελευταία δύο χρόνια σημειώθηκαν σημαντικά πλεονάσματα. Δεν ενεργοποιήθηκε ο κόφτης και αυτό θα συμβεί και τα επόμενα χρόνια”. Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του είπε ότι “Ο κόσμος να είναι ήσυχος. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κόψιμο μισθών και συντάξεων. Από τα μέσα του 2017 και όλο το 2018 θα βλέπουμε μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας (!) είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φλαμπουράρης
Aίσθηση πάντως προκαλεί η τοποθέτηση του ότι η οικονομία έχει ήδη αρχίσει να βελτιώνεται σημαντικά και ότι πλέον δεν βλέπετε πια άνθρωπο: άντρα, γυναίκα ή παιδί να ψάχνει στα σκουπίδια για το φαγητό του.

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.!!

    ΟΠΟΤΕ ΚΙΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ, ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ, ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΙΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.!!!

    ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΠΑΝΕ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΣΗ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ???

    ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ "Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ",
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ???

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.!!!
    Η μοναδική ορθολογική, έγκριτη και εμπεριστατωμένη πρόταση ανάταξης και ανάπτυξης της Ελλάδας, έξω από τον ζουρλομανδύα της Ε.Ε και της ευρωζώνης, όπως πολύ συγκεκριμένα και συντεταγμένα έχει παρουσιάσει το Ε.ΠΑ.Μ.
    Αυτό ακριβώς είναι το φυσικό επακόλουθο απουσίας ακόμη, μετά από τόση εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, ιδίως επί μνημονιακής πολιτικής, ενός σοβαρού δημόσιου διαλόγου περί μετάβασης σε Εθνικό Νόμισμα, κάτι το οποίο ήδη διεξάγεται σε χώρες πιο εύρωστες οικονομικά από την Ελλάδα, όπως στην Ολλανδία και στην Αυστρία.
    Η Πατριωτική λύση πλέον, ξεκάθαρα ορατή, ως η ολοκληρωτικά λυτρωτική επιλογή !!!

    Τα 25 μέτρα των 100 πρώτων ημερών μια πατριωτικής κυβέρνησης ενός παλλαΪκού μετώπου, που θα απεγκλωβίσει την Ελληνική κοινωνία από την μνημονιακή πολιτική και θα την οδηγήσει στην ευημερία και στην ανάπτυξη.
    https://www.youtube.com/watch?v=GzUxHJuX00g
    http://www.epamhellas.gr/metavasi/

    ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟ E-ROI.GR, http://eroigr.listen2myradio.com/

    ΣΗΜΕΡΑ Τρίτη 31/1/2017
    - 14:00-16:00 Ζωντανή εκπομπή "Στο Μικρόφωνο"
    ( Απόστολος Ρόσσιος-Δημήτρης Καζάκης)
    mikrofonodk@gmail.com ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΟΡΙΕΣ.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive