Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Τι απαντάει ο ΛΑΜΠΡΟΣ αστυνομικός Μ.Σφακιανάκης στον χοιροβοσκό Πολάκη. ΕΙΝΑΙ:"Ηλεκτρονικά αναλφάβητος παπαγάλος"

Μετά την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook όπου ενημέρωνε τους ακόλουθους του πως συνελήφθη το… «τσογλάνι» (όπως αποκάλεσε τον 31χρονο) που εκβίαζε με τηλεφωνικά μηνύματα αυτόν και την σύζυγό του, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την προηγούμενη διοίκηση του ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο Μανώλης Σφακιανάκης του απάντησε μέσω Facebook....

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο καρατομηθείς πρώην Διοικητής του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έγραψε:
Quiz.. Η ανακάλυψη ποίου εκ των κάτωθι είναι το πεδίο ενασχόλησης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος; Ο Σερ Τίμοθι Τζον Μπέρνερς Λι (Sir Timothy John Berners-Lee, 8 Ιουνίου 1955 είναι ο εφευρέτης του Παγκόσμιου Ιστού (World Wide Web), διευθυντής της κοινοπραξίας World Wide Web. Ο Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ (Alexander Graham Bell, 3 Μαρτίου 1847 – 2 Αυγούστου 1922) ήταν διαπρεπής Σκωτσέζος επιστήμονας, εφευρέτης και μηχανικός, ο οποίος θεωρείται ως εφευρέτης του πρώτου πρακτικού τηλεφώνου. Η απάντηση ας δοθεί σε κάποιους ηλεκτρονικά αναλφάβητους παπαγάλους.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive