Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Εντόπισαν την ανήλικη Λάουρα στην Αλβανία.ΠΩΣ έφτασε εκει;!

Βρέθηκε η 15χρονη Λάουρα. Ο προβληματισμός του Χαμόγελου του ΠαιδιούΗ περιπέτεια της Λάουρα Τ., 15 ετών, έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν από τις 17/01/2017. Η Λάουρα Τ. είναι ασφαλής και καλά στην υγεία της.  Κάμερες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Δευτέρας οι κάμερες ασφαλείας ενός πολυκαταστήματος «έπιασαν» την αλβανικής καταγωγής μαθήτρια και ειδοποιήθηκαν οι Αρχές ενημερώνοντας τους γονείς....
Κατά τις ίδιες πηγές, η ανήλικη είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι της θείας της, έπειτα από καβγά με τον πατέρα της
Στο πλαίσιο της αναζήτησης της ανήλικης και καθώς υπήρχαν πληροφορίες μετάβασής της σε έτερη χώρα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κινητοποίησε τον συνεργαζόμενο φορέα του στο εξωτερικό, προκειμένου να βρεθεί η ανήλικη.
Ωστόσο, προβληματισμοί ανακύπτουν από το γεγονός ότι ένα ανήλικο παιδί μόλις 15 ετών κατάφερε να μεταβεί σε χώρα του εξωτερικού, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τις αρμόδιες Αρχές.
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συμμετοχή όλων, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται», αναφέρει το «Το Χαμόγελο του Παιδιού». To «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Λάουρα Τ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive