Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Χοιροβοσκέ ΚΑΙ υπουργέ Πολάκη μήπως πρέπει να κάνεις μήνυση ΚΑΙ στον εαυτό σου; Ρόδος: Μετέφεραν παιδί στο νοσοκομείο,πάνω σε παντζούρι


Αποτέλεσμα εικόνας για Μετέφεραν παιδί στο νοσοκομείο,πάνω σε παντζούριΑπίστευτο και όμως αληθινό. Σε απομακρυσμένη περιοχή της Ρόδου μετέφεραν παιδί στο νοσοκομείο, πάνω σε παντζούρι. Δείτε τι έγραψε στο facebook το Κέντρο Υγείας Έμπωνα. "Πάνω από 4 χρόνια χωρίς ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα .Ζήσαμε πολλές στιγμές αγωνίας και φόβου για την έγκαιρη και ασφαλή διακομιδή ασθενών!!! Παρά τις υποσχέσεις και τη δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ Έμπωνας, η πλέον απομακρυσμένη και δύσβατη περιοχή του νησιού, παραμένει ακάλυπτη από ασθενοφόρο και έρμαιο όλων όσων ξέρουν μόνο να υπόσχονται χωρίς να κρατούν το λόγο τους!!! Επειδή πρόσφατα αναγκαστήκαμε να μεταφέρουμε ένα παιδί πάνω σε παντζούρι, επειδή πολλές φορές δίνουμε τις πρώτες βοήθειες στο δρόμο...
επειδή οι εκλογές ακόμη αργούν, επειδή βαρεθήκαμε τις υποσχέσεις και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, αλλά πάνω από όλα
ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, αλλά και η ανάγκη αυτοοργάνωσης, αποδεχθήκαμε με χαρά την ευγενική χορηγία - δωρεά του Μανώλη Ρουσακάκη και του Γιώργου Ζαμπελλάκη, με την οποία προμηθευτήκαμε μία σανίδα ακινητοποίησης με τους απαραίτητους ιμάντες και ένα scoop stretcher - φτιάρι μεταφοράς ασθενών.
Με αυτόν το εξοπλισμό πλέον μπορούμε να ακινητοποιήσουμε και να μεταφέρουμε με ασφάλεια, όποιον ασθενή χρειάζεται μεταφορά. Έστω και σε καρότσα αγροτικού οχήματος. Μέχρι το Κέντρο Υγείας Έμπωνας δίνοντας τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες και μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ευχαριστούμε θερμά τους συντοπίτες μας Μανώλη Ρουσακάκη και Γιώργο Ζαμπελλάκη, χάρη στην ευγενική δωρεά των οποίων, αναβαθμίζονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας του Κέντρου Υγείας Έμπωνας στον πάσχοντα συνάνθρωπο μας!!!
Συνεχίζουμε με τον Άνθρωπο για τον Άνθρωπο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive