Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Περίστροφο στο κεφάλι του Σάντα Κλάους ! ΒΙΝΤΕΟ


Ισλαμικός φανατισμός, πού αλλού; Στην ... Τουρκία.  Μια ομάδα της νεολαίας του εθνικιστικού κόμματος "Μεγάλη Ένωση για την Τουρκία" (Büyük Birlik Partisi), που ονομάζεται Alperen Ocakları, διοργάνωσε το happening που βλέπετε στη φωτογραφία, στην πόλη Αϊδίνιο, κοντά στη Σμύρνη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το "ξενόφερτο Χριστιανικό έθιμο" του "Αη Βασίλη" δηλαδή του Σάντα Κλάους ή στα Τουρκικά Noel Baba. ΒΙΝΤΕΟ>>

http://makpress.blogspot.bg/

1 σχόλιο:

  1. ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΥΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ !!!! ΟΙ ΣΑΡΙΚΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΤΟΥΘΡΚΟΙ . ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ / ΘΡΑΚΙΚΟ ΦΥΛΟ . ΕΙΝΑΙ ΖΕΙΜΠΕΚΙΔΕΣ , ΟΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΠΟΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΠΡΟΣ ΧΑΡΗΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ . ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!! .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive