Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Ο ΗΓΈΤΗΣ ΤΟ ΖΗΤΟΎΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΉ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥΟ Έλληνας είναι μια ανεξάρτητη φύση, παρά τα ελαττώματα του. Και όποτε έχει ηγεσία με πίστη στην ανεξαρτησία, αναχαιτίζει εισβολές, πετά στα σκουπίδια, επιβολές χωρίς ποτέ να σκέπτεται το κόστος. Πάντοτε η μικρή Ελλάδα ήταν το ανάχωμα στον βάρβαρο είτε αυτός ήταν ο Πέρσης του Δαρείου και του Ξέρξη είτε ο Γερμανός του Χίτλερ και των Ναζι. Ακόμη και σήμερα είμαστε ο πρώτος λαός που είπαμε το << ΌΧΙ>> με το δημοψήφισμα μας στην λιτότητα της Γερμανοκρατόμενης Ευρώπης. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν είχαμε  ηγέτη με πίστη στην ανεξαρτησία, την υπερηφάνεια,την αυτοπεποίθηση των Ελλήνων, αλλά μόνο δουλέμπορους  που μας επιβάλλουν οι Γερμανοί για να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και το λαό της. Ο ηγέτης είναι το ζητούμενο για τη χώρα μας στη νέα εποχή που ξεκινάει με τον παγκόσμιο Εθνικό ηγέτη τον Τράμπ. Θα βρεθεί να μας οδηγήσει;

1 σχόλιο:

  1. Σφάλετε κ.Ἀνδρεάκο ἤ εἶσθε ἐκτὸς πραγματικότητος.
    Ἐν πάσει περιπτώσει θὰ ἀσχοληθῶ μόνον περὶ τοῦ ζητουμένου -κατὰ τὴν γνώμην σας -εἰς τὴν χώραν μας τὸ ὁποῖον εἶναι ὀ ἡγέτης.
    Ὄχι τοῦτο δὲν εἶναι τὸ ζητούμενον. ἀλλὰ τὸ νὰ ἀνοίξουμε μάτια καὶ αὐτιὰ καὶ ἔστω μίαν φορὰν καὶ νὰ ίδοῦμε πέραν ἀπὸ τὴν μύτην μας. Διότι ἡγέτης ὑπάρχει καὶ δὴ πολλαπλῶς ἐξυπηρετήσας τὰ συμφέροντα τῆς Ἑλλάδος. Δυστυχῶς ὅμως δὲν μᾶς ὁμοιάζει - κοινῶς δὲν εἶναι σὰ τὰ μοῦτρα μας - ὁπότε δὲν μᾶ κάνει.
    Αὐτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive