Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Τέλος τα ψέματα - Αρχίζει η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Τέλος τα ψέματα - Αρχίζει η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου
Οι περισσότερες εργασίες ήδη έχουν ολοκληρωθεί.  Από τον Φεβρουάριο κιόλας το επιβατικό κοινό της Αθήνας θα είναι υποχρεωμένο να κυκλοφορεί με το ηλεκτρονικό εισιτήριο ή την αντίστοιχη κάρτα, καθώς τα μηχανήματα θα μπουν μαζικά σε λειτουργία....
  Ήδη οι πρώτες εργασίες γίνονται στο μετρό και τον ηλεκτρικό, όπου τα παλιά ακυρωτικά μηχανήματα αντικαθιστώνται με νέα στους περισσότερους σταθμούς.   Σε λεωφορεία, τραμ και τρόλεϊ όπου η εγκατάστασή τους είναι έτοιμη εδώ και αρκετό καιρό, η λειτουργία του ηλεκτρικού εισιτηρίου θα ξεκινήσει μέσα στον ερχόμενο μήνα. Για τα υπόλοιπα ΜΜΜ (μετρό, ηλεκτρικός, προαστιακός) μέχρι και τον Απρίλιο.  Λεπτομερείς οδηγίες μέχρι στιγμής από το αρμόδιο Υπουργείο δεν έχουν βγει, κυρίως για το επιβατικό κοινό μεγαλύτερων ηλικιών αλλά και όσους χρησιμοποιούν κάρτες πολλαπλών διαδρομών και μέσων μεταφοράς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive