Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΥ "ΠΑΕΙ" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Ο καιρός σήμερα
Χιονοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας, πυκνότερες στην ανατολική Θεσσαλία, στην Εύβοια, στη Χαλκιδική και σε περιοχές της Θράκης και της κεντρικής Μακεδονίας....
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν επίσης στις Σποράδες, στα νησιά του βόρειου και βορειοανατολικού Αιγαίου, καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης και των Κυκλάδων.
Στις παράκτιες περιοχές της Κρήτης και στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Παγετός θα επικρατεί στα ηπειρωτικά, ο οποίος στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα θα είναι τοπικά ισχυρός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -10 έως 2 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, -11 έως 1 στη βόρεια Ελλάδα, -5 έως 5 και τοπικά 6 στη δυτική Ελλάδα, -6 έως 6 στο βόρειο Αιγαίο και από 2 έως 12 και τοπικά 13 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της χώρας οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια με ένταση έως 5 και τοπικά στο Αιγαίου 6 με 7 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive