Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Δημοσκόπηση: Ποσοστά απαξίωσης για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση: Ποσοστά απαξίωσης για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ
Ποσοστά απαξίωσης για τα δυο μεγάλα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σύμφωνα με δημοσκόπηση της MARC. Συγκεκριμένα η δημοσκόπηση δείχνει μεν μεγάλο προβάδισμά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 14,1 μονάδες, αλλά με αποκαρδιωτικά για τα μεγάλα κόμματα ποσοστά. Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ καταγράφει ποσοστό...
27,8% κάτω από την πραγματική εκλογική της επίδοση στις προηγούμενες εκλογές, γεγονός που καταδεικνύει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει δυναμική εξουσίας, καθώς δεν μπορεί να κεφαλαιοποιήσει τις τεράστιες απώλειες του κυβερνώντος κόμματος που δημοσκοπικά βρέθηκε στο 13,7%.
Τρίτη δύναμη αναδεικνύεται το Kομμουνιστικό Kόμμα με ποσοστό 6,2% ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 5,8%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι στο 5,6% και τα άλλα κόμματα καταγράφονται χαμηλότερα του 3%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive