Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ραχήλ Μακρή: «Η θεομηνία πνίγει τις Οινούσσες αφού πρώτα η κυβέρνηση τους έπνιξε με μνημόνια και την ανικανότητά της να …

…λειτουργήσει τον κρατικό μηχανισμό»

Στις 14 Ιουνίου του 2012 ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Τέρενς Κουίκ, μετά από περιοδεία του στην Χίο και τις Οινούσσες, διαβεβαίωσε ότι είναι κατηγορηματική απόφαση του Κινήματος να καταγγελθούν τα Μνημόνια και οι επονείδιστες Δανειακές Συμβάσεις....

Διαβεβαίωσε, επίσης ότι, όλοι οι πολιτικοί ένοχοι που καταλήστευσαν τον ελληνικό λαό και τον οδήγησαν σε αυτή την πρωτοφανή δυστυχία θα παραπέμπονταν στη δικαιοσύνη με ταυτόχρονη δέσμευση των περιουσιών τους και σημείωσε με έμφαση ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα εγγυηθούν το σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, χωρίς όμως τη συμμετοχή Σαμαρά και Βενιζέλου οι οποίοι έβαλαν τις υπογραφές τους στα Μνημόνια της ανεργίας, των αυτοκτονιών, της κάθετης ύφεσης, της εξόντωσης της ελληνικής οικογένειας, της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας και της εφαρμογής του αγγλικού Δικαίου (http://bit.ly/2i97M7F).
Στις 13/12/2016 ο Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τον συνεργό του Πάνο Καμμένο, απηύθυνε μήνυμα στήριξης στους νησιώτες κατοίκους της Νισύρου. Μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Η Ελλάδα είναι νησιωτική. Οφείλουμε να δείξουμε έμπρακτα την στήριξή μας στους νησιώτες Απευθύνομαι σε αυτούς που φυλάνε Θερμοπύλες… Η πολιτεία έχει χρέος να είναι δίπλα σας…Να έχετε ίσα δικαιώματα όπως όλοι οι άλλοι Έλληνες πολίτες» (http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=851055).
Σήμερα ο Δήμαρχος Οινουσσών, Στέφανος Βογιατζής, κατήγγειλε μεταξύ άλλων ότι εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στις Οινούσσες από τις χιονοπτώσεις των τελευταίων ημερών, το νησί αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εδώ και τέσσερις μέρες φωνάζουμε και κανείς δεν μας δίνει σημασία. Είμαστε χωρίς τηλέφωνα, οι δρόμοι και τα σχολεία είναι κλειστά, οι άνθρωποι δεν μπορούν να πάνε στις μάντρες τους, οι καλόγριες έχουν αποκλειστεί στο μοναστήρι. Αν ακούει κάποιος ας μας βοηθήσει» (http://bit.ly/2iaA3ON).
Μέχρι αυτή την ώρα κανείς από την κυβέρνηση δεν έχει ενδιαφερθεί, ενώ Υπουργοί σουλατσάρουν στα ΜΜΕ της διαπλοκής για να δικαιολογήσουν τις παράνομες πράξεις τους για την παραβίαση θεμελιωδών δικαιωμάτων παιδιών που κρατούσαν φυλακισμένα σε παιδοψυχιατρικές κλινικές.
Προφανώς ο «μπούλης» είναι σε ανάρρωση μετά από την πτώση του κάνοντας σκι στις πίστες της Κουρσεβέλ,  ενώ ο κάθε κύριος Κουίκ έχει για τα καλά θρονιαστεί στο Μέγαρο Μαξίμου και στα Υπουργεία τους, εκτελώντας τα μνημόνια της ανεργίας, της ύφεσης, των αυτοκτονιών, της καταστροφής της εξόντωσης της ελληνικής οικογένειας, της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας και της εφαρμογής του αγγλικού Δικαίου.
Η θεομηνία πνίγει τις Οινούσσες και η Κυβέρνηση των ληστών του ελληνικού λαού, πνιγεί τους πολίτες με τα μνημόνια και την ανικανότητα της να λειτουργήσει τον κρατικό μηχανισμό.
ΑΙΔΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
 Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής Ν. Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive