Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Η Νέα Τάξη απειλεί τον Τραμπ για τον Πούτιν

Η Νέα Τάξη απειλεί τον Τραμπ για τον Πούτιν

Τι δήλωσε εξοργισμένος ο ΜακέινO Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής, Τζον Μακέιν, πιστός ακόλουθος της Νέας Τάξης και πολιτικός «σύντροφος» του Χένρι Κίσινγκερ, βάζει φωτιά στην Ουάσιγκτον και στην πρόθεση του Ντόναλντ Τραμπ να προσεγγίσει την Ρωσία...



Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και του ενδεχομένου να αρθούν οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί σε βάρος της Μόσχας.
Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τις φήμες ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξετάζει την πιθανότητα να άρει τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, ανέφερε πως ελπίζει ότι η κυβέρνηση θα απορρίψει αυτήν την «επικίνδυνη πορεία».
«Η τηλεφωνική επικοινωνία του Τραμπ με τον Βλαντίμιρ Πούτιν είναι προγραμματισμένη να γίνει εν μέσω εικασιών ότι ο Λευκός Οίκος μελετά την άρση των κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας. Ελπίζω ότι ο πρόεδρος Τραμπ θα βάλει τέλος σε αυτές τις εικασίες και θα απορρίψει μια τέτοια επικίνδυνη πορεία», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα προειδοποίησε πως σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, θα συνεργαστεί με άλλους γερουσιαστές προκειμένου να προωθήσει ένα νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει τις κυρώσεις αυτές.
Αναφερόμενος στον Πρόεδρο της Ρωσίας, ο Μακέιν είπε ότι πρόκειται για έναν «δολοφόνο και τραμπούκο» που θέλει να είναι εχθρός των ΗΠΑ. Πρόσθεσε μάλιστα ότι «δεν θα είναι ποτέ εταίρος» των ΗΠΑ στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους.
Σαφώς και δεν θα είναι ποτέ εταίρος της Νέας Τάξης, καθώς εκείνη είναι που δημιούργησε τόσο το Ισλάμ όσο και τους ισλαμιστές.
Η μοναδική υπερδύναμη που πολέμησε πραγματικά τους δολοφόνους του Αλλάχ είναι η Ρωσία.
Τώρα με τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος υποσχέθηκε να αφανίσει το Ισλαμικό Κράτος από προσώπου γης, υπάρχει πιθανότητα να οικοδομηθεί μία συμμαχία των ΗΠΑ του παλαιοταξίτη Τραμπ και της Ρωσίας του Πούτιν κατά των τζιχαντιστών.
Σημειώνεται πως η σύμβουλος του Λευκού Οίκου Κέλιαν Κόνγουεϊ είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να άρει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive