Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Η κυβέρνηση φέρνει και 4ο Μνημόνιο.'Αντε ... βοήθειά μας

ΒΙΝΤΕΟ: Η κυβέρνηση φέρνει και 4ο Μνημόνιο
Θα μπορούσε να έχει αποφύγει τα πρόσθετα μέτρα αλλά δεν το έκανε - Δηλώσεις ΣΟΚ. Ο Πρόεδρος των οικονομικών εμπειρογνωμόνων της Βουλής τονίζει την ανάγκη να κλείσει η αξιολόγηση μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Ο Παναγιώτης Λιαργκόβας...
σχολιάζοντας την τριμηνιαία έκθεση του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, η οποία οδηγείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον γκρεμό λόγω της παράλογης φορολογίας και των ακατάπαυστων διορισμών στο Δημόσιο, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Η τελική ημερομηνία για να βγει η Ελλάδα από την οικονομική περιδίνηση είναι η 20η Φεβρουαρίου, καθώς μετά η χώρα μας θα απολέσει τη δυνατότητα να μπει στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης».
Αυτό, συνέχισε, σημαίνει ότι η Ελλάδα θα χάσει πολύτιμο χρόνο για να μπορέσει να προετοιμάσει την συντεταγμένη έξοδό της στις αγορές μέχρι το 2018, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί χρηματοδότηση μέσω νέου δανείου άρα τετάρτου Μνημονίου με καινούρια μέτρα!
«Αν δεν υπάρξει 4ο μνημόνιο τότε μιλάμε για το απευκταίο σενάριο της εξόδου από την ζώνη του ευρώ», τόνισε ο κ. Λιαργκόβας, επιβεβαιώνοντας όλους αυτούς που τονίζουν πως η κυβερνητική πολιτική οδηγεί την χώρα στο τέταρτο Μνημόνιο και σε ακόμα περισσότερη λιτότητα.
Τέλος ο κ. Λιαργκόβας τονίζει πως υπάρχει δυνατότητα ανάκαμψης, αρκεί να υπάρξει αλλαγή οικονομικής πολιτικής, προφανώς με μείωση της φορολογίας και απελευθέρωση της εγχώριας ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive