Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Ο «καουμπόι» Λουκιανός Κηλαηδόνης σε νέες περιπέτειες

Για τέταρτη μέρα νοσηλεύεται ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Λουκιανός Κηλαηδόνης μετά από αναπνευστικό επεισόδιο..

Αγωνία για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, που νοσηλεύεται για τέταρτη μέρα σε ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων, με τους θεράποντες γιατρούς να παρακολουθούν στενά την κατάσταση της υγείας του.
Από τη ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη ύστερα από αναπνευστικό επεισόδιο που αντιμετώπισε λόγω του καρδιολογικού προβλήματος που τον ταλαιπωρεί γενικότερα.

Στο πλευρό του μουσικοσυνθέτη βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οι κόρες του Μαρία και Γιασεμί, και η σύζυγός του, ηθοποιός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά, η οποία μιλώντας προχθές στην online έκδοση καθημερινής εφημερίδας επισήμανε ότι η κατάσταση της υγείας του Λουκιανού καλυτερεύει διαρκώς.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες που ο εμπνευστής του τραγουδιού «Φτωχός και μόνος καουμπόι» νοσηλεύεται. Τον περασμένο Οκτώβριο είχε νοσηλευτεί στην πτέρυγα της καρδιολογικής κλινικής του Αττικού Νοσοκομείου, από όπου πήρε εξιτήριο ύστερα από μερικές μέρες.
Για το πρόβλημα της υγείας του ο Λουκιανός Κηλαηδόνης είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξη του, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι το 1994 είχε υποβληθεί σε επέμβαση μπαϊπάς από τον κορυφαίο καρδιολόγο Μαγκντί Γιακούμπ.

«Οι γιατροί μου έλεγαν “Περπάτα, κόψε το τσιγάρο, μην πίνεις”. Αλλά εγώ συνέχισα να κάνω αυτά που ήξερα και δεν άλλαξα τίποτα στη ζωή μου και είπα “Αυτός είμαι, όσο ζήσω, όσο πάει”. Το 1994 είχαν φράξει μερικές βασικές αρτηρίες, τις οποίες αντικατέστησαν στο χειρουργείο. Μετά έπαθα και καρκίνο στον πνεύμονα, αλλά ούτε σ’ αυτή την περίπτωση μάσησα» είχε πει χαρακτηριστικά.
Σε χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία της «Espresso» με την Αννα Βαγενά, εκείνη αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε περαιτέρω δήλωση για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive