Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ! Για τα ΜΑΚΑΒΡΙΑ - ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ - ΣΥΧΑΜΕΡΑ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ - ΙΕΡΟΣΥΛΑ "σκίτσα" του Charlie Hebdo

20503011_Charlie.limghandler
Κύμα οργής ξεσήκωσε στη Ρωσία μια σειρά από σκίτσα που δημοσίευσε το περιοδικό Charlie Hebdo με αφορμή την πρόσφατη τραγωδία με το Τουπόλεφ.    «Άσχημα νέα… ο Πούτιν δεν ήταν μέσα» λέει ένα...
από αυτά αναφερόμενο στη συντριβή του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους στη Μαύρη Θάλασσα, όπου σκοτώθηκαν 92 άτομα, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από τη Ρωσία.
charlie
Στο νέο του τεύχος το Charlie Hebdo δημοσιεύει τρία σκίτσα, με το πρώτο να εικονίζει ένα αεροπλάνο που πέφτει και η λεζάντα γράφει: «Άσχημα νέα… ο Πούτιν δεν ήταν μέσα», στο δεύτερο σκίτσο ένα μέλος της χορωδίας «Αλεξαντρόφ» τραγουδά και το συνοδεύει η λεζάντα: «Το ρεπερτόριο της χορωδίας του στρατού επεκτείνεται» και στο τρίτο τα συντρίμμια του αεροσκάφους είναι στον βυθό μαζί με μέλη της διάσημης χορωδίας αλλά και με τα ψάρια και η λεζάντα γράφει: «Μετά την καταστροφή, ο Κόκκινος Στρατός κατακτά ένα νέο κοινό».
charlie1
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας  πέρασε πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση με τον εκπρόσωπό του Ιγκόρ Κονασένκοφ να σχολιάζει  πως οι Ρώσοι είχαν στηρίξει το κίνημα «Je suis Charlie», κατά την τρομοκρατική επίθεση που είχαν δεχθεί οι σκιτσογράφοι του τον Ιανουάριο του 2015 και τόνισε ότι η πολιτική του περιοδικού είναι «ανήθικη» και «απάνθρωπη. Το περιοδικό κοροϊδεύει την εθνική μας τραγωδία» σημείωσε.
charlie2
Επιπλέον ανέφερε: «Είναι υποτιμητικό για κάθε ανθρώπινη οντότητα ακόμα και να δώσει προσοχή σε αυτό το δημιούργημα απέχθειας. Αν αυτό, τολμώ να το αποκαλέσω «τέχνη», είναι το μανιφέστο των δυτικών αξιών, τότε όσοι τους υποστηρίζουν είναι καταδικασμένοι στη μοναξιά στο μέλλον».

3 σχόλια:

  1. ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν το κανανε για τα ισλαμια θα τρωγανε παλι κανενα ποητσο και θα τρεχανε ολες οι πουστρες να αγκαλιαζονται και να λενε"Ειμαστε ολοι charlie".Οχι ρε σκυλοσκατα.ΕΓΩ δεν ειμαι charlie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive