Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΗΠΑ: Διώχνουν φοιτήτρια επειδή δεν απαρνείται τις χριστιανικές πεποιθήσεις της

ΗΠΑ: Διώχνουν φοιτήτρια επειδή δεν απαρνείται τις χριστιανικές πεποιθήσεις της
Η χούντα είναι εδώ! Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Georgia των ΗΠΑ έκανε μήνυση στο Πανεπιστήμιό της, καθώς την υποχρέωσε να υποβληθεί σε πρόγραμμα «αποκατάστασης», λόγω των θρησκευτικών της πεποιθήσεων, σχετικά με την άρνησή της στην ομοφυλοφιλία και στα άτομα που εγχειρίζονται για να αλλάξουν φύλο...
 Η 24χρονη Jennifer Keeton, έχει ήδη αποκτήσει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην παροχή συμβουλών στον κλάδο της ψυχολογίας.  Ωστόσο, οι αρμόδιοι της Σχολής της διεμήνυσαν πως θα απορριφθεί από το Πρόγραμμα άπαξ και δεν μεταβάλλει «τις βασικές θρησκευτικές της πεποιθήσεις σχετικά με την ανθρώπινη φύση και συμπεριφορά».  Αυτό αναφέρει η Αγωγή που υπέβαλε την περασμένη εβδομάδα.  «Η Σχολή έχει υποσχεθεί ότι θα διώξει την δεσποινίς Keeton από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Αποφοίτησης Συμβούλων, όχι λόγω της κακής ακαδημαϊκής της παρουσίας ή της απόδειξης ότι έχει ελλείψεις σε κλινικές επιδόσεις, αλλά απλά και μόνο επειδή έχει ανακοινώσει τόσο εντός όσο και εκτός της αίθουσας διδασκαλίας ότι αποδέχεται την χριστιανική ηθική σε θέματα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και της ταυτότητας του φύλου», αναφέρει η 43σέλιδη Αγωγή.  Η χούντα της Νέας Τάξης είναι εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive