Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Εκκλησίες προσβάλλουν τον Χριστό και πετούν έξω χριστιανούς.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Εκκλησίες προσβάλλουν τον Χριστό και πετούν έξω χριστιανούς

Η Πανθρησκεία εξαπλώνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Στην Δύση σε πολλούς ναούς των καθολικών και των ευαγγελιστών το πρωί γίνεται χριστιανική λειτουργία, ενώ το απόγευμα ο ιμάμης μπροστά από την εικόνα του Χριστού, τον προσβάλλει, ψέλνοντας το Αλλαχού Ακμπάρ, ιαχή, η οποία ακούγεται καθώς σφάζονται χριστιανοί σε εμπόλεμες περιοχές και όχι μόνο....

Στην Σκωτία, εκκλησία, παίρνει την πρωτοβουλία να είναι η πρώτη που θα φιλοξενεί και μουσουλμάνους προσευχόμενους, οι οποίοι φυσικά προσεύχονται στον Αλλάχ-Γιαχβέ του Κορανίου και της Παλαιάς Διαθήκης.
Δεν το πιστεύετε; Δείτε το βίντεο από το BBC:
Επιπλέον, ο καθεδρικός ναός της Ουάσιγκτον που θεωρείται «εθνικός οίκος προσευχής» φιλοξένησε την πρώτη μουσουλμανική λειτουργία, ως προώθηση της ένωσης των θρησκειών.
Μόνο μία χριστιανή αντέδρασε και προφανώς απομακρύνθηκε από τον χώρο, καθώς φώναζε πως ο Χριστός είναι ο Σωτήρας, τονίζοντας τον κίνδυνο του Ισλάμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive