Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ! ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΦΥΣΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΣΩΤΗΡΙΑ"! ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ...

Από τις 20 Νοεμβρίου ο Πέτρος Φυσσούν νοσηλευόταν στο νοσοκομείο "Σωτηρία" με λοίμωξη του αναπνευστικού. Το πώς έφυγε από τη ζωή, το εξιστόρησε ο πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης κατά τη χθεσινή Εξόδιο Ακολουθία, μιλώντας για τον μεγάλο ηθοποιό του οποίου υπήρξε πνευματικός...  Αφού αναφέρθηκε στο ότι ο Πέτρος Φυσσούν στο παρελθόν δεν ήταν θρήσκος (σημειώνεται ότι παλαιότερα ανήκε στο ΚΚΕ), ωστόσο από κάποια στιγμή και μετά ανακάλυψε και βίωσε τον Χριστό μέσα στην ψυχή του. Μάλιστα έλεγε ότι δεν ήταν "επαγγελματίας του είδους", όπως -ας πούμε οι ιερείς- αλλά ήταν ο άνθρωπος που βίωσε ως "ερασιστέχνης" τον Χριστό. Έτσι, ο Πέτρος Φυσσούν έγινε ένας πολύ Θεοσεβούμενος και πιστός Χριστιανός. 
Πώς όμως έφυγε από τη ζωή. 
Η αποκάλυψη είναι συγκλονιστική...


Ο ασθενής που ήταν δίπλα του, την παραμονή του Αγίου Νικολάου διαπίστωσε ότι ο ξαπλωμένος Πέτρος Φυσσούν ήταν απόλυτα ακίνητος.  Τον πλησίασε και έπιασε το χέρι του το οποίο ήταν πολύ παγωμένο. Νόμισε ότι είχε πεθάνει. Ο Πέτρος Φυσσούν έδειχνε να αντιδρά. Σήκωσε το αριστερό του χέρι δίνοντας μήνυμα στον συνασθενή του ότι δεν είχε φύγει ακόμη από τη ζωή. Την ίδια στιγμή σήκωσε το δεξί του χέρι και έκανε τρεις φορές τον σταυρό του! 
Αυτό ήταν. Έγειρε το κεφάλι του και έφυγε ήρεμος και γαλήνιος! 
Εμείς συγκλονιστήκαμε! Ραγίζει καρδιές το γεγονός. Ο Πέτρος Φυσσούν προσήλθε στον Κύριο έχοντας κάνει το σημείο του σταυρού και προσευχόμενος για τη σωτηρία της ψυχής του. Παρέδωσε το πνεύμα του με τον πιο ωραίο τρόπο! 
Ο Θεός να τον έχει δίπλα Του, ανάμεσα στους εκλεκτούς Του. 
Και μία ακόμη σημαντική λεπτομέρεια την οποία ανέφερε ο πατήρ Βασίλειος: ο Πέτρος Φυσσούν έφυγε από τη ζωή την παραμονή του Αγίου Νικολάου, την ημέρα δηλαδή που θα γιόρταζε η σύζυγός του Νικολέττα. Σημειώνεται ότι η σύζυγος του Πέτρου Φυσσούν, Νικολέττα (κόρη του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου) απεβίωσε το 2015 και συγκεκριμένα την παραμονή του Αγίου Πέτρου την ημέρα δηλαδή της εορτής του Πέτρου Φυσσούν! Συμπτώσεις; Εμείς οι άνθρωποι έτσι τις λέμε. Ίσως όμως τίποτε δεν είναι τυχαίο!
Αιωνία τους η μνήμη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive