Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Μουγγό σεξ και χαρέμια προωθεί το κόμμα του Ερντογάν


Το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης AKP, του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αποφάσισε να εκδώσει έναν οδηγό με συμβουλές για το σεξ και την... αρμονική συμβίωση μέσα στο γάμο. Ο οδηγός απευθύνεται σε νεαρά ζευγάρια και διανεμήθηκε δωρεάν στην επαρχία Κιουτάγια, στη δυτική Τουρκία, σύμφωνα με την Χουριέτ. Στον οδηγό, το κόμμα του Ερντογάν συμβουλεύει τα ζευγάρια να κάνουν σεξ... μουγγοί, αφού όπως αναφέρεται στην... επίσημη έκδοση, αν ένα ζευγάρι που μιλάει την ώρα του σεξ συλλάβει παιδί, τότε αυτό έχει κίνδυνο να γίνει τραυλό!
Ο οδηγός συμβουλεύει επίσης τις γυναίκες να υπακούν τους συζύγους τους και να "παραμένουν σιωπηλές και να ζητούν αμέσως συγγνώμη όποτε ο άνδρας τους είναι θυμωμένος" μαζί τους.
Επίσης τονίζεται ότι η πολυγαμία είναι "ωφέλιμη" αφού "ευνοεί τον ανταγωνισμό" κάνοντας τις συζύγους καλύτερες. "Αν ένας άνδρας είναι παντρεμένος με μια γκρινιάρα γυναίκα, τότε αντί να την χωρίσει και αυτή να καταλήξει να βασανίζει έναν άλλο άνδρα, ο σύζυγος μπορεί να παντρευτεί κι άλλη γυναίκα χωρίς να πρέπει να πάρει διαζύγιο" από την πρώτη, συμβουλεύει ο οδηγός, αναφέροντας πως αυτό "δημιουργεί ανταγωνισμό".
Έντονη ήταν η κατακραυγή της αντιπολίτευσης μετά την έκδοση και την κυκλοφορία του οδηγού. Η βουλευτής του κόμματος CHP, Fatma Kaplan Hürriyet, έστρεψε τα πυρά της κατά του κόμματος του Ερντογάν, μέσα στη Βουλή, για τον οδηγό, λέγοντας ότι είναι γεμάτος "φαντασιοπληξίες" και "ανήθικο περιεχόμενο".
"Ο οδηγός λέει ότι το μπαλέτο και το θέατρο είναι κέντρα δαιμόνων, ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να γυμνάζονται, ενθαρρύνει τη βία σε βάρος των γυναικών λέγοντας ότι αν χτυπάς μια γυναίκα εκείνη θα σε αγαπάει ακόμη περισσότερο, και ότι παιδιά ηλικίας 100 και 12 ετών μπορούν να παντρεύονται μεταξύ τους" ανέφερε η βουλευτής.
Πάντως και μέλη του ίδιου του κόμματος του Ερντογάν, και μάλιστα υπουργοί της κυβέρνησης, καταδίκασαν την έκδοση αυτή. "Ο καθένας μπορεί να εκδίδει ότι θέλει αλλά... δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε γνώμες που είναι πρωτόγονες και μη επιστημονικές" ήταν τα σχόλια του υπουργού Παιδείας της Τουρκίας, İsmet Yılmaz, σύμφωνα με τη Χουριέτ.
Από το "PRESS-GR"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive