Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Γίνονται αυτά; Μάνατζερ ποδοσφαίρου σε κύκλωμα αναβολικών

Γνωστός ποδοσφαιρικός μάνατζερ αναζητείται από τις Αρχές ως ένας από τους δύο αρχηγούς του μεγάλου κυκλώματος παρασκευής και διακίνησης αναβολικών που έκανε μπίζνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σε μια επιχείρηση-αστραπή...
που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η Οικονομική Αστυνομία έκανε έφοδο σε δύο παρασκευαστήρια και σε μία αποθήκη της οργάνωσης, όπου βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες παράνομων ουσιών για body builders, ενώ συνέλαβε 11 άτομα, ανάμεσα στα οποία τον έτερο αρχηγό και έναν αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.
Οπως ανέφεραν χθες οι επιτελείς της Αστυνομίας κατά την παρουσίαση της υπόθεσης, η δράση του κυκλώματος χρονολογείται εδώ και τουλάχιστον μία πενταετία και κάλυπτε όλο το φάσμα της παρασκευής, της διακίνησης και της εμπορίας αναβολικών. Συγκεκριμένα, είχαν δημιουργήσει δύο εργαστήρια με ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό, όπου επεξεργάζονταν και συσκεύαζαν μεγάλες ποσότητες αναβολικών σκευασμάτων (αμπούλες και χάπια). Τις πρώτες ύλες που χρειάζονταν τις παράγγελναν από το εξωτερικό μέσω ίντερνετ και τις παραλάμβαναν με κούριερ.
Γυμναστήρια
Στη συνέχεια μετέφεραν τα σκευάσματα στην αποθήκη, απ' όπου ξεκινούσε η διακίνηση, με ελάχιστη τιμή διάθεσης τα 20-40 ευρώ για τις αμπούλες και τα 10 ευρώ για τα χάπια. Στην Αττική το εμπόρευμα διακινούνταν μέσω dealers και έφτανε σε ιδιοκτήτες γυμναστηρίων και άλλα μεμονωμένα άτομα, ενώ στις άλλες περιοχές η αποστολή γινόταν με εταιρίες κούριερ. Από τις έως τώρα έρευνες έχουν προκύψει τουλάχιστον 500 αποστολές στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Βόλος, Πάτρα, Ζάκυνθος κ.α.) και άλλες τόσες στο εξωτερικό (Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία κ.α.).
Μεταξύ άλλων, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν χιλιάδες σκευάσματα αναβολικών ουσιών καθώς και πλήθος κενών συσκευασιών, ενώ στο σπίτι του συλληφθέντος ως αρχηγού κατέσχεσαν 84.310 λίρες Αγγλίας και ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Σε βάρος των 11 σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για πλήθος αδικημάτων, ενώ η Αστυνομία αναζητεί τον ποδοσφαιρικό μάνατζερ που φέρεται ότι είναι ένας από τους δύο αρχηγούς του κυκλώματος. Σε ό,τι αφορά τον εμπλεκόμενο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., προέκυψε ότι το αρχηγικό μέλος που συνελήφθη τον προμήθευε με αναβολικά και του ζήτησε πληροφορίες που ανάγονται στο υπηρεσιακό απόρρητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive