Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟΥΡΚΙΑ. ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. 38!! ΝΕΚΡΟΙ, 166 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Τραγωδία στην Κωνσταντινούπολη - Αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός - Τουλάχιστον 29 νεκροί και 166 τραυματίες - ΒΙΝΤΕΟ από την έκρηξη
Ο τρόμος «επέστρεψε» στην Κωνσταντινούπολη όταν το βράδυ του Σαββάτου, έξω από το στάδιο της Μπεσίκτας, λίγο μετά από τις 22:30 σημειώθηκαν δύο ισχυρές εκρήξεις οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα, έως τώρα, να χάσουν τη ζωή τους 38 άνθρωποι και 166 να έχουν τραυματιστεί.  Η διπλή επίθεση έγινε...
με αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά και αμέσως μετά με βομβιστή καμικάζι, έξω από το ποδοσφαιρικό γήπεδο Vodafone Arena της Μπεσίκτας. Το ένα «χτύπημα» έγινε ακριβώς έξω από το γήπεδο και το άλλο δίπλα σε αυτό, στο πάρκο Ματζκά.






Από τους νεκρούς, οι 27 είναι αστυνομικοί, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, που χαρακτήρισε την επίθεση «απάνθρωπη συνωμοσία».

Επίσης δήλωσε ότι από τους τραυματίες οι 17 υπεβλήθησαν σε επέμβαση, ενώ άλλοι 6 νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.







Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Νουμάν Κουρτουλμούς ανακοίνωσε ότι ο βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά 45 δευτερόλεπτα μετά από το «χτύπημα» με το παγιδευμένο αυτοκίνητο. Δέκα άνθρωποι συνελήφθησαν, με βάση τις αποδείξεις που προέκυψαν από το όχημα.




Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης, ενώ οι τουρικές αρχές έχουν προχωρήσει στην σύλληψη και κράτηση δέκα υπόπτων.



Το γύρω του διαδικτύου κάνουν συγκλονιστικά βίντεο τα οποία παρουσιάζουν τη στιγμής της έκρηξης.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive