Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΑΕΡΌΣΑΚΟΣ ΔΙΑΨΕΎΔΗ ΑΕΡΟΣΑΚΟ. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥΌσο δεν του δίνει κανένας σημασία τόσο προσπαθεί να κάνει αισθητή την  παρουσία του ο Βενιζέλος. Αυτό το ανθρωποειδές που αντί να κρύβεται  μετά την καταστροφική απάτη του PSI έχει το θράσος να συνεχίζει τα  ψέματα του. Τώρα μάλιστα στη μανία του να επιτεθεί στον Παυλόπουλο έφτασε στο σημείο να διαψεύδει ο ίδιος τον εαυτό του. Είπε ότι το  δημοψήφισμα προκηρύσσεται μέσω Προεδρικού Διατάγματος, δεν προκηρύσσεται  μόνο με την απόφαση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Αυτό για να υποδείξει στον ΠΔ ότι δεν πρέπει να υπογράψει ένα ενδεχόμενο δημοψήφισμα  που θα προτείνει ο πρωθυπουργός.  Όμως ο πομφόλυγας αερόσακος Βενιζέλος...
διαψεύδει τον εαυτό του υποστηρίζοντας στο βιβλίο του <<Μαθήματα Συνταγματικού Δικαίου>> ότι ο ΠΔ είναι υποχρεωμένος να  υπογράψει ένα δημοψήφισμα, που έχει την πλειοψηφία της Βουλής. Σκεφτείτε  εσείς οι  Πασόκοι ποιόν μπουρδολόγο έχεται ακόμη στα απομεινάρια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive