Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Επιστολή Μουζάλα σε υπουργούς της Ε.Ε. για τη μεταφορά μεταναστών στην ενδοχώρα Αθηνα, Θεσσαλονικη και μεγάλες πόλεις

Επιστολή Μουζάλα σε υπουργούς της Ε.Ε. για τη μεταφορά μεταναστών στην ενδοχώρα
Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η ελληνική κυβέρνηση ώστε να μεταφερθεί ειδικός πληθυσμός μεταναστών από τα νησιά σε κλειστά κέντρα, χωρίς να εκπίπτουν της κοινής δήλωσης Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, απέστειλε επιστολή στους υπουργούς..
Εσωτερικών και Μετανάστευσης της Ε.Ε. ενόψει του αυριανού συμβουλίου τους.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, ο Γιάννης Μουζάλας με την επιστολή του αυτή, τονίζει την ανάγκη επανεξέτασης και υλοποίησης της ελληνικής πρότασης για μεταφορά ειδικού πληθυσμού μεταναστών από τα νησιά σε προκαθορισμένα κλειστά κέντρα της ενδοχώρας, χωρίς να εκπίπτουν της κοινής δήλωσης Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας.
Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Μουζάλας έχει κάνει σειρά συναντήσεων με έντεκα υπουργούς Εσωτερικών και Μετανάστευσης και θεσμικούς φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και με αρμόδιους θεσμικούς φορείς της Τουρκίας, ώστε να υιοθετηθεί το συγκεκριμένο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης.

3 σχόλια:

  1. εμ τους φορτώθήκαμε χωρίς να έχουμε καμμία υποχρέωση,έμ στέλνει επιστολή,για να τους ρωτήσει αν τον αφήνουν να τους πάει στην ενδοχώρα!!!γραικυλος η απλά βλάκας;.συγνώμη κύριοι αλλά δεν βλέπω κανένα μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μουζαλα πεσ αλευρι η κρεμαλα σε γυρευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα φυσικα που αλλου
    καταλαβατε δεν τους ενδιαφερει πλεον ο ντοπιος πληθυσμος,τρεμουν και μονο με την ιδεα μην μεινει κανεις λαθρομεταναστης χωρις ασυλο και αναγκασουν να τον επιστρεψουν πισω στην τουρκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive