Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Η "ΑΝΘΡΩΠΙΑ" του ... Ζώου!! Το βίντεο που έχει συγκινήσει το διαδίκτυο - Σκύλος αποχαιρετά το αφεντικό του που πεθαίνει

Το βίντεο που έχει συγκινήσει το διαδίκτυο - Σκύλος αποχαιρετά το αφεντικό του
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, το οποίο δείχνει τη συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος αποχαιρετά το αφεντικό του για τελευταία φορά.  Όλα ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα, όταν ο 33χρονος Ράιαν Τζέσεν από την Καλιφόρνια, νόμιζε ότι ο πόνος στο κεφάλι του οφειλόταν σε ημικρανία. Τελικά όμως...
εισήχθη στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία και δεν κατάφερε να συνέλθει ποτέ.  Οι αγαπημένοι του μαζεύτηκαν στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν στις 30 Νοεμβρίου, για να του πουν το τελευταίο αντίο. Το προσωπικό του νοσοκομείου, τους επέτρεψε να φέρουν μαζί τους και την αγαπημένη σκυλίτσα του Ράιαν, την Μόλι, για να τον αποχαιρετίσει για τελευταία φορά.  Το βίντεο ανέβασε στο Facebook η αδερφή του, Μισέλ, γράφοντας χαρακτηριστικά:  «Το νοσοκομείο έκανε το πιο γλυκό πράγμα για εμάς. Μας άφησε να φέρουμε το σκύλο του αδελφού μου για να τον αποχαιρετήσει και να καταλάβει για ποιο λόγο δεν θα ξαναέρθει στο σπίτι. Αν ξέρατε τον αδελφό μου, θα ξέρατε ότι τον λάτρευε αυτόν τον σκύλο».
Δείτε το βίντεο:
Πηγή: dailymail.co.uk
Πηγή βίντεο: Michelle Jessen Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive