Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Νέο «μπλόκο» σε πλειστηριασμούς στη Θεσσαλονίκη. Πιστοί στο ραντεβού τους, οι διαδηλωτές απέτρεψαν τη διαδικασία. ΒΙΝΤΕΟ

Νέο «μπλόκο» σε πλειστηριασμούς στη Θεσσαλονίκη
Για μία ακόμη Τετάρτη, μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών «κατέλαβαν» την αίθουσα του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, «μπλοκάροντας» τη διαδικασία των πλειστηριασμών....

Σύμφωνα με τους ίδιους, ο σημερινός κατάλογος των προς πλειστηριασμό ακινήτων περιελάμβανε δύο διαμερίσματα στην περιοχή του Ευόσμου. Η παρουσία δεκάδων μελών του κινήματος στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου απέτρεψε την έναρξη της διαδικασίας, η οποία τελικώς ματαιώθηκε.
Κατά την 60λεπτη παραμονή τους, οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα, πολλά από τα οποία απευθύνονταν προσωπικά στην πρόεδρο της Ένωσης Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Χρουσαλά - Μπιλίση, η οποία ανέβηκε στην έδρα της δικαστικής αίθουσας, απ’ όπου την καλούσαν να κατέβει.
Κατήγγειλαν δε αναφορά, που -όπως υποστηρίζουν- υποβλήθηκε «ανώνυμα» στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, βάσει της οποίας διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να καταλογιστούν -εφόσον προκύψουν- ποινικές ευθύνες σε βάρος συγκεκριμένων μελών του κινήματος, για ματαιώσεις πλειστηριασμών κατά το προηγούμενο διάστημα.
Βίντεο: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive