Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Σοκαρισμένοι στο Πρωινό με την περιγραφή Ελληνίδας ηθοποιού που της κάηκε το πρόσωπο – Τα πλάνα που «κόπηκαν»…

Συγκλονισμένοι σήμερα όλοι στο Πρωινό παρακολούθησαν την συνέντευξη της Μαίρης Σταυρακέλη η οποία περιέγραφε την στιγμή όπου κάηκε όλο της το πρόσωπο….Η ηθοποιός είχε μία περιπέτεια η οποία δεν έλειψε πολύ να την κοστίσει την ζωή της..»Έβαλα λάδι...
στην κατσαρόλα και το έβαλα στην φωτιά, και κάποια στιγμή φύσηξε το ρεύμα από τις μπαλκονόπορτες που είχα ανοιχτά και έπιασε όλο το χέρι και το πρόσωπο μου φωτιά… εκείνη την στιγμή είπα «Τέλος δεν θα έχω πρόσωπο», έφευγε όλο το δέρμα μου! Μετά από τότε άλλαξε η ζωη μου..«, είπε φανερά συγκινημένη η ηθοποιός, ενώ η ομάδα του Πρωινού και η Φαίη ήταν σοκαρισμένοι..Η Σάσα Σταμάτη όπου έκανε και την συνέντευξη αποκάλυψε πως κόπηκαν πολλά κομμάτια στο μοντάζ γιατί είναι τόσο σκληρές οι περιγραφές που δεν μπορούν να πάιξουν! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive